Categorieën

Service

VOS: informatieavond via livestream

VOS: informatieavond via livestream
Onderwijs

VOS: informatieavond via livestream

  • Isabella van der Waall
  • 13-01-2021
  • Onderwijs
VOS: informatieavond via livestream
VLAARDINGEN - Ieder jaar organiseren middelbare scholen in de maand januari Informatieavonden om basisschoolleerlingen te werven. Het is dan de bedoeling dat ouders en ook hun kind uit groep 8 de scholen kunnen bezoeken om op deze wijze informatie over het voortgezet onderwijs te verkrijgen. Het is niet eenvoudig om een goede keuze te maken voor een opleiding die past bij het kind. De Vos-scholengroep geeft onderwijs op alle niveau’s vanaf vmbo tot en met atheneum. 

In de tweede week van januari waren voor de scholen van De Vos de informatieavonden gepland. Maar helaas mogen deze avonden niet doorgaan vanwege de lockdown. Dit is natuurlijk heel vervelend omdat de scholen fysiek niet mogen worden bezocht. Om ouders en groep 8 leerlingen toch van informatie te voorzien kunnen op 12, 13 en 14 januari de informatieavonden via een livestream op internet worden gevolgd. Tijdens de livestream zal er onder andere een powerpoint presentatie voorzien van gesproken tekst en beeld te zien zijn (zoals op de foto). Ook zullen de vertegenwoordigers van de scholen een woord tot u richten en er zullen ook filmpjes over de school worden getoond. Maar zeker belangrijk is dat de kijker live vragen kan stellen. Een deskundig panel zal uw vragen op de avond beantwoorden.

De informatie van de livestreams zal na afloop ook op de website te vinden zijn. 

Bent u geïnteresseerd?

Zorg dan dat u samen met uw kind klaar zit achter uw computer. Op onze website is de link voor de livestream te vinden.

De livestreams beginnen om 19.00 uur.  Op 12 januari beet Het College Vos het spits af. Op 13 januari, dus vanavond, volgt De Mavo Vos en als laatste Het Lyceum Vos op 14 januari. Kijkt u ook voor de onderwijstypen en meer informatie op www.devosvlaardingen.nl 

Vlaardingse Openbare Scholengroep

Postbus 6040, Vlaardingen

Meer over Vlaardingse Openbare Scholengroep →