Categorie├źn

Service

Vrienden van de Wannebiezz grootser dan ooit

Vrienden van de Wannebiezz grootser dan ooit
Uit

Vrienden van de Wannebiezz grootser dan ooit

  • Advertorial
  • 20-03-2019
  • Uit
Vrienden van de Wannebiezz grootser dan ooit
VLAARDINGEN - Het grootse meezingspektakel 'Vrienden van de Wannebiezz' is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie. Elke editie leverde een gedenkwaardige avond op met veel muzikale verrassingen en de aankomende Vrienden van de Wannebiezz - op vrijdag 5 april in Sportcentrum Vlaardingen – gaat daar zeker niet voor onderdoen. Sterker nog: dit wordt het meest gevarieerde muziekfeest tot nu toe!

Met muzikale vrienden als Henk Dissel, Marco de Hollander, Helemaal Hollands, PartyJock Dimitri Visch, Kornuiten&Co en als klap op de vuurpijl Esther & Anita 'Just a Little bit more' van de legendarische Dolly Dots verzekeren de Wannebiezz zich van een feestavond die jong en oud aanspreekt.

Marco de Hollander doet niet alleen een muzikale duit in het zakje met onder andere 'Een En Al Geluk' en 'Dit Wordt Een Avond Om Nooit Te Vergeten', hij zal deze avond ook de presentatie voor zijn rekening nemen. En dat is deze charmante zanger, radio DJ en organisator wel toevertrouwd.

Henk Dissel zal zijn nieuwste single 'Wie Gaat Dat Betalen?' komen zingen en uiteraard zijn grootste hit: 'Een Bom'. Van Helemaal Hollands mogen we in ieder geval 'Herzilein' en 'De Ober' verwachten en niet te vergeten hun succesvolle meezingmedleys. De mannen van Kornuiten&Co (uit Schiedam) scoorden tijdens carnaval 2019 met ‘Ga je met me mee’ en werden daardoor in het hele land geboekt om de feesttent op z’n kop te zetten. PartyJock Dimitri Visch (van Disco Royaal) is het muzikale bindmiddel en zorgt zo voor een constante sfeer.

Als Esther & Anita alle hits van de Dolly Dots zouden zingen, dan zijn ze twee avonden bezig. Daarom zullen ze een selectie maken van de Dots-klassiekers die in ons collectieve geheugen vastgeklonken zitten.

En last but not least de Wannebiezz zelf. Vaak blijft het, zelfs voor henzelf, tot op het laatste moment een verrassing wat ze bij een optreden zullen zingen, maar 'Vandaag Mag Nooit Meer Overgaan' en 'Goeiemorge Zonneschijn' zullen zeker niet ontbreken. Daarnaast hebben ze zichzelf en hun fans beloofd om op deze avond hun nieuwe single, die dan nog moet uitkomen, voor de eerste keer te vertolken.

Het wordt dus een muziekfeest die zijn weerga niet kent of, zoals Gilles dat zo mooi kan zeggen: 'Een aaneenschakeling van sfeermakers'. Kaarten a € 17,50 (excl. eventuele servicekosten) zijn verkrijgbaar via www.wannebiezz.nl/tickets, in alle winkels van Herweijer kwaliteitsbakkers in Vlaardingen en Schiedam, Sportcentrum Vlaardingen en De Polderpoort.

** ACTIE **

LET OP: speciaal voor de lezers van Vlaardingen24 hebben wij een mooie kortingsactie van € 5,- op een ticket. Wat moet je doen? Ga naar www.wannebiezz.nl/tickets en vul in bij ‘actiecode’ Vlaardingen24. Je betaalt dan slechts € 12,50. Deze korting geldt voor maximaal twee kaarten per bestelling. Er zijn 10 x 2 tickets beschikbaar voor deze actie.