Categorie├źn

Service

Vrijwilligers OproepCentrale genieten van bioscoopuitje

Vrijwilligers OproepCentrale genieten van bioscoopuitje
Gezond

Vrijwilligers OproepCentrale genieten van bioscoopuitje

  • Redactie
  • 20-06-2018
  • Gezond
Vrijwilligers OproepCentrale genieten van bioscoopuitje
VLAARDINGEN/SCHIEDAM - Elk jaar organiseert de OproepCentrale een bioscoopuitje voor haar vrijwilligers. Dit jaar vond het uitje voor het eerst plaats in de Euroscoop in Schiedam. Hier genoten de vrijwilligers van de OproepCentrale en hun introducees van de film Wonder. 

Na een hartelijke ontvangst, werd de zaal geopend, waar vervolgens de film Wonder draaide. Een mooie en bijzondere film, die zorgde voor tranen bij de kijkers. De film nam ons mee in het leven van een tienjarige jongen met een aangeboren aandoening in het gezicht en zijn belevingen in het gezin en mantelzorgers. Na afloop kletsten we nog even na met wie daar behoefte aan had. We kijken terug op een zeer geslaagde dag en zijn Euroscoop Schiedam dankbaar voor het mede mogelijk maken van ons traditionele vrijwilligersuitje.

De vrijwilligers van de OproepCentrale hebben de dankbare taak om cliënten in de thuissituatie te bezoeken. De vrijwilliger ontlast zo even de mantelzorger of zorgt ervoor dat de cliënt naar buiten kan gaan of een gezellig praatje heeft. Ben je ook op zoek naar betekenisvol vrijwilligerswerk waarbij je goede begeleiding krijgt van ervaren coördinatoren? Meld je dan aan als vrijwilliger bij de OproepCentrale! Kijk op www.oproepcentrale.nl of neem contact met ons op via 010 - 427 81 77 of per e-mail via [email protected].

Argos Zorggroep

Voorberghlaan 35, Schiedam

Meer over Argos Zorggroep →