Categorie├źn

Service

Vroeg uit de veren met de Broekpoldergidsen

Vroeg uit de veren met de Broekpoldergidsen
Uit

Vroeg uit de veren met de Broekpoldergidsen

  • Redactie
  • 06-05-2023
  • Uit
Vroeg uit de veren met de Broekpoldergidsen

fotografie: Paul Meuldijk

VLAARDINGEN - Zet je wekker, spring uit je bed en maak je klaar voor deze twee heerlijke vroege wandelingen in de Broekpolder. Daar zul je echt geen spijt van krijgen. Zie de zon langzaam opkomen terwijl je door de Broekpolder wandelt. Geniet van de ochtendnevel, de vogels die hun ochtendlied laten horen en de geur van het frisse gras. 

Vroege vogelwandeling zaterdag 20 mei 05.30 uur
De vroege vogelwandeling start om 05:30 uur. Rond dit tijdstip is het nog heerlijk rustig in de Broekpolder en deze wandeling is een perfect begin van je dag. Na je aanmelding ontvang je de specifieke locatie voor de start van de wandeling. In de Broekpolder vind je veel en vaak bijzondere vogels door het gevarieerde landschap van bos, water en polder. De Broekpoldergidsen vertellen je er alles over tijdens deze wandeling. 

Vroege dauwtrapwandeling zaterdag 27 mei 06:30 uur
We starten om 06:30 uur bij de Picknicktafels van het Klauterwoud. Het dauwtrappen was oorspronkelijk bedoeld om de groeikracht van de natuur te vieren en de dauw op het gras zou een zuiverende zou werking hebben. Wandel je mee? 

Zin om mee te lopen?
De wandeling duurt ongeveer twee uur. Meld je aan via: [email protected]. De kosten zijn vier euro per persoon. Op vertoon van een vrijwilligerspas betaal je twee euro. De hond is aangelijnd van harte welkom. 

Kijk voor meer informatie op www.broekpolder-vlaardingen.nl

 

Federatie Broekpolder

bezoekadres: Watersportweg 11, Vlaardingen

Meer over Federatie Broekpolder →