Categorie├źn

Service

VVD presenteert kandidatenlijst verkiezingen

VVD presenteert kandidatenlijst verkiezingen
Politiek

VVD presenteert kandidatenlijst verkiezingen

  • Redactie
  • 21-11-2017
  • Politiek
VVD presenteert kandidatenlijst verkiezingen
VLAARDINGEN - De Algemene Ledenvergadering van de VVD Vlaardingen heeft op 20 november de kandidatenlijst voor de gemeenteraad van 2018 vastgesteld. De lijst wordt aangevoerd door Bart Bikkers. Hij werd op 18 september al door de leden gekozen als lijsttrekker en de nummer 1 op de lijst.
Met deze lijst is volgens de VVD een goed mix van vernieuwing, ervaring en kennis aanwezig. ,,Alle kandidaten zijn gemotiveerd, ambitieus en willen zich graag inzetten voor Vlaardingen. Er is ingezet op verjonging wat altijd nieuw elan met zich meebrengt, aldus de voorzitter van het VVD bestuur Fadime Örgü.

Lijsttrekker Bart Bikkers toont zich ook zeer tevreden over de kandidatenlijst: ,,Ik ben ontzettend trots dat we als VVD met een sterk team de komende vier jaar aan het werk kunnen. We gaan samen aan de slag om Vlaardingers te laten weten dat we hen niet links laten liggen!’’

De kandidatenlijst van de VVD ziet er als volgt uit:

1. Bart Bikkers
2. Sven Ringelberg
3. Kees Rijke
4. Ruben van de Zande
5. Leonie Claessen
6. Han Zeegers
7. Ineke Bennaars
8. Frans van Brederoode

Opvallende afwezigen zijn de huidige fractievoorzitter Vera Kalf en raadslid Nol Kloosterman. Wel op de lijst staat oudgediende en voormalig fractievoorzitter en raadslid Kees Rijke.