Categorie├źn

Service

Wedstrijd Victoria '04 gestaakt

Wedstrijd Victoria '04 gestaakt
Sport

Wedstrijd Victoria '04 gestaakt

  • Arie Noordhoek
  • 05-03-2023
  • Sport
Wedstrijd Victoria '04 gestaakt
VOETBAL - Een spierblessure bij de scheidsrechter was er de oorzaak van, dat de wedstrijd Victori '04 tegen Rijnmond Hoogvliet Sport het einde niet haalde op zaterdag 4 maart. In de 35ste minuut moest de strijd gestaakt worden en er was geen vervanging van de leidsman op korte termijn mogelijk. 

Vanaf de aftrap trok Victoria’04 het initiatief naar zich toe. Rijnmond Hoogvliet Sport speelde verdedigend en zocht waar mogelijk in de omschakeling naar de aanval. Vaak werd daarbij de lange bal gehanteerd om de snelle spitsen aan het werk te zetten. Voor Victoria’04 was Nailey Girigorie dicht bij de openingstreffer, maar zijn doelpogingen liepen spaak in de hechte defensie van de bezoekers. Het spel golfde over en weet en het was afwachten welk team zou gaan scoren. Zo ver kwam het echter niet, toen de scheidsrechter noodgedwongen moest affluiten. Onverrichter zake moesten de beide teams enigszins teleurgesteld de kleedkamer opzoeken. 

Selectie Victoria’04: Jochem van der Hoff, Michael Blok, Robbin Winsveen, Bob Planken, Oscar Knecht, Osman Ünnu, Jordi de Kimpe, Jur de Visser, Colin Pleijsier, Jelle Blankestijn, Nailey Girigorie.