Categorieën

Service

Victoria '04 wint uitwedstrijd

Victoria '04 wint uitwedstrijd
Sport

Victoria '04 wint uitwedstrijd

  • Arie Noordhoek
  • 16-04-2023
  • Sport
Victoria '04 wint uitwedstrijd

Oscar Knecht scoort voor Victoria '04

VOETBAL - Op het slecht bespeelbare hoofdveld was het op  zaterdag 15 april voor zowel het thuiisspelende OHVV als voor het Vlaardingse Victoria '04 lastig om een goede pot voetbal op de hobbelige mat te leggen. De toenemende harde wind dwars over het veld droeg eveneens niet bij aan het kijkspel. 

Het inspelen van de bal in de breedte bezorgde de spelers geen problemen, maar zodra een lange pass werd gegeven eindigde het leer onbedoeld of bij de tegenstander danwel buiten de lijnen. Ogenschijnlijk ging Victoria'04 iets beter om met de weersomstandigheden, maar op enkele speldenprikken na werd de doelman van OHVV nauwelijks op de proef gesteld. Ook aan de overzijde bleek doelman Jochem van der Hoff een moeilijk te nemen horde voor de thuisclub. Het liet zich aanzien, dat met 0-0 de rust zou ingaan. Kort voor de pauze kreeg Victoria'04 achter elkaar enkele hoekschoppen te nemen. De Vlaardingse formatie wist daaruit toch de score te openen. Nailey Girigorie belastte zich met de hoekschop en bereikte de hoog opspringende aanvoerder Oscar Knecht, die koppend fraai afrondde: 0-1. 

Na de pauze ontwikkelde zich hetzelfde spelbeeld. Twee hardwerkende ploegen, die zich telkens in de hechte defensies vastliepen of die de eindpass door de harde zijwind zag stranden. Naarmate de wedstrijd vorderde nam OHVV meer aanvallende initiatieven en drukte Victoria'04 in de verdediging. De bezoekers mochten naar hartenlust counteren om de bevrijdende 0-2 aan te tekenen. Kort voor tijd kwam invaller Lars Kortleven na een snelle tegenaanval alleen voor de doelman van OHVV. Zijn inzet werd half gekeerd, waarna Nailey Girigorie de terugstuitende bal niet in het lege doel wist te werken. Victoria'04 legde hierna het accent op het behouden van de voorsprong om de drie punten mee naar Vlaardingen te nemen.

Selectie Victoria’04: Jochem van der Hoff, Bart van der Hoeven, Bob Planken, Oscar Knecht (85: Chris Bruurmijn), Osman Ünnu, Colin Pleijsier, Robbin Winsveen (35: Michael Blok), Kars Martin (80: Jur de Visser), Roy Meerten (46: Jelle Blankestijn), Rilgilio Ramsubagh (80: Lars Kortleven), Nailey Girigorie.