Categorieën

Service

Wie heeft Mimi gezien?

Wie heeft Mimi gezien?
Nieuws

Wie heeft Mimi gezien?

  • Redactie
  • 22-12-2022
  • Nieuws
Wie heeft Mimi gezien?
VLAARDINGEN - Poes Mimi gaat graag op pad maar kwam elke dag gewoon naar huis om te slapen en eten. Ze is heel lief en aanhankelijk, echt een allemansvriendje. Mimi stond op 2 december ineens op amivedi.nl aangemeld als gevonden aan de Lissabonweg , dus baasje Natasja Kool werd door de groep vermiste katten in vlaardingen geïnformeerd dat ze op Amivedi stond als gevonden...

Alleen Mimi was helemaal niet vermist... Duidelijk op de foto te zien dat ze ergens binnen zat (de getoonde foto is van de gevonden melding op Amivedi). Helaas, toen Amivedi naar de melder belde dat Mimi niet vermist was, werd er gezegd dat ze door het kattenluik weer zelf naar buiten is gegaan. Het lukt baasje Natasja niet om in contact te komen met de melder die Mimi als gevonden opgaf. Amivedi mag wegens privacywetgeving die gegevens niet delen. 

Het trieste is dat Mimi sinds die dag ook niet meer is thuis gekomen en elk spoor van haar ontbreekt. Mimi is een bekende op de groep en werd door heel veel leden altijd in de gaten gehouden. Niemand heeft haar ook meer gezien sinds die melding. De vraag is nu dus: 'waar is Mimi'. Heeft iemand haar in huis genomen? Laat het baasje niet in onzekerheid, Mimi wordt erg gemist.... Help mimi naar huis te komen!