Agenda

Donderdag 11 oktober

11-10-2018 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Autisme Inloopochtend


VLAARDINGEN - Zoekt u informatie over het hebben van autisme of wat het kan betekenen in de omgeving? Een gesprek en of informatie is mogelijk, tijdens de gratis, NVA (Nederlandse Vereniging voor Autisme) inloop ochtend op de tweede donderdag van de maand in Bibliotheek Vlaardingen, Waalstraat 100, van 10.30 tot 12.00 uur.

Joke Keulemans exposeert in de Groene Luiken


VLAARDINGEN – In aanloophuis De Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 is het werk van de veelzijdige Joke Keulemans te bezichtigen. Keulemans schildert, etst en fotografeert. Zij werkt abstract, maar je ziet toch iets herkenbaars in haar werk, meestal menselijke en dierlijke vormen. De expositie is tot 19 november te zien, van zaterdag tot dinsdag van 14.00 tot 17.00 uur en de andere dagen van 11.15 tot 13.45 en van 14.15 tot 17.00 uur.

Bezoek aan depot streekmuseum


VLAARDINGEN - Odensehuis De Bovenkamer voor mensen met geheugenproblemen, mantelzorgers en buurtgenoten bezoekt donderdag 11 oktober het depot van streekmuseum Jan Anderson. Gaat u met ons mee? Het depot is gevestigd in een pand dat vroeger het magazijn was van een haringhandelaar uit Scheveningen. Dat wilt u toch ook zien, die kans krijgt u niet altijd. De Bovenkamer is gevestigd in De Windwijzer aan de Schiedamseweg 95. Wekelijks komen we bij elkaar, deze donderdag vertrekken we na de koffie in de Windwijzer naar het depot.

Lunchconcert in de Grote Kerk


VLAARDINGEN - Organist Aad Zoutendijk speelt donderdag 11 oktober tijdens het wekelijkse lunchconcert in de Grote Kerk aan de Markt werken van Wagenaar, Bute, Asma, Mulder en Loots. Het concert begint om 12.45 en de toegang is gratis.