Agenda

Vrijdag 21 december

21-12-2018 Agenda

VLAARDINGEN - De rubriek agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar redactie@vlaardingen24.nl.

Ronald de Jong exposeert in de Windwijzer

VLAARDINGEN - Op zijn zestigste stopte Ronald de Jong (1946) als psycholoog om meer tijd te krijgen voor schilderen. Dit doet hij in het eigen atelier en in Galerie De Duig. Na zijn pensioen volgde hij diverse cursussen en studeerde een jaar aan de Willem de Kooning Academie voor Beeldende Kunsten maar vond daar niet wat hij zocht. Hij maakt schilderijen die voor zichzelf spreken. ‘What you see is what you get’; bij zijn werk is geen uitleg nodig. Zijn werk is divers; hij heeft niet één vast thema. De kleuren zijn helder, de stijl is realistisch. Te zien tot en met 3 januari in De windwijzer.

Kerstconcert Glorious Touch

VLAARDINGEN - Op vrijdag 21 december geeft Glorious Touch een kerstconcert in de bethelkerk aan de Burg. Verkadesingel. Dit jaar is er als speciale gast de Vlaardingse Manouk Pheifer. Het Vlaardingse koor brengt een aantal bekende en minder bekende traditionele en moderne kerstnummers ten gehore. Het concert begint om 20.00 uur. Kaartjes kosten tien euro. U kunst ze bestellen via tel. 06-51076157.