Juridisch advies tijdens Mantelzorgcafé op 12 maart

02-03-2019 Gezond Redactie

VLAARDINGEN - Bent u mantelzorger? Zorgt u voor een partner, kind, ouder, vriend of goede buur? Dan bent u op 12 maart  van 10.00 uur tot 12.00 uur van harte welkom in het Mantelzorgcafé Vlaardingen, een activiteit van Minters Mantelzorg.  

Het Mantelzorg café is iedere tweede dinsdag in de maand in 2019 een plek waar mantelzorgers uit Vlaardingen  elkaar kunnen ontmoeten. Op dinsdag 12 maart zal Esther van der Meer aanschuiven. Zij is teamleider van de Sociaal Raadslieden bij Minters. 

Zij praat u bij over de wijzigingen in de wet- en regelgeving rondom het verkrijgen van zorg, begeleiding en hulpmiddelen. Ook vertelt zij over mogelijkheden voor mantelzorgers voor mogelijke belastingaftrek.  Vooraf aanmelden is niet nodig, mantelzorgers kunnen zo binnenlopen bij het Mantelzorg café, Oosthavenkade 8 (in de Groene Luiken) in Vlaardingen. De koffie staat klaar.

 

Meer informatie:

Meer informatie bij Antoinette Eilering, mantelzorgconsultent van Minters Mantelzorg, 06-51694096, of kijk op www.mintersmantelzorg.nl

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date