Dat kan beter, in Holy

07-08-2019 Nieuws Redactie

VLAARDINGEN – Sinds een maand of wat kunt u heel makkelijk uw tips naar de redactie sturen. Bovenaan de website rechts klikt u gewoon op de knop “Tip de redactie”. De afgelopen dagen kregen we zo onder meer van betrokken Vlaardinger Harry Quist een aantal berichten over zaken die hij in Holy aantrof…en waar hij ook wat mee deed.

Zo trof Harry naast de voormalige LIDL, bij de Winkelhoeve een stinkende sloot vol rommel aan. Met het eruit vissen van winkelkarren en fietsen kreeg Harry hulp van een magneetvisser, Timothy ‘magneet’ Beumus en zelf trok hij met een stuk betonijzer  andere rotzooi eruit, waaronder dode vissen die boven kwamen drijven.

Aan het Nagelkruid trof Harry een pand aan dat gesloten was vanwege drugsoverlast/dealen. De auto’s met ‘witte kentekens’ reden nog voorbij, maar jammer dat dit pand nu onnodig lang leeg staat, aldus Harry. Bij de skatebaan tenslotte fotografeerde Harry onder meer het ‘overdekte stuk’  dat er inmiddels sterk vervuild en verwaarloosd bij ligt. ,,Onze gemeente heeft nog wel een poging gedaan om ons stadspark te verfraaien , maar het park is er niet veiliger en mooier op geworden’’. Tenslotte wijst Harry op de kadavers her en der die toch eerder opgeruimd zouden worden, zeker met warme zomers als die van nu.

We hebben begrepen van Harry dat hij deze zaken ook aankaart in een gesprek met wethouders Ivana Somers en Sebastiaan Nieuwland, die onlangs door de wijk Ambacht/Babberspolder trokken . Wanneer ze Holy aandoen. Naast het feit natuurlijk dat Harry zelf ook de handen uit de mouwen steekt.

Bekijk de foto's


Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date