Get smart en ontdek je talent bij de Vlaardingse Zomerschool!

10-03-2022 Onderwijs Redactie

VLAARDINGEN - De Vlaardingse Zomerschool is geopend in de laatste twee weken van de zomervakantie: van maandag 8 tot en met woensdag 17 augustus. Het thema van 2022 is 'Get smart en ontdek je talent'. Alle leerlingen die na de zomervakantie naar de eerste of tweede klas van het
voorgezet onderwijs gaan, kunnen GRATIS meedoen!

Get smart en ontdek je talent
Bij de Vlaardingse Zomerschool fris je ’s ochtends je kennis op van Nederlands, Engels en rekenen met hulp van docenten uit het (voortgezet) onderwijs. ‘s Middags ontdek je je talent tijdens avontuurlijke, sportieve en creatieve activiteiten. Je leert hoe je het beste uit jezelf én uit samenwerken met anderen kunt halen! Met een rugzak vol opgefriste kennis, met nieuwe vrienden en met zelfvertrouwen start je na de zomervakantie in de eerste of tweede klas van het voortgezet onderwijs.

Bij de Vlaardingse Zomerschool:
• fris je je kennis van rekenen en taal op;
• maak je nieuwe vrienden;
• doe je mee aan avontuurlijke en sportieve activiteiten;
• ga je op bedrijfsbezoek en krijg je een gastles bij een interessant bedrijf;
• maak je kennis met vakken uit het voortgezet onderwijs;
• bereid je je goed voor op het nieuwe schooljaar!

De Vlaardingse Zomerschool wordt georganiseerd door Stichting Aanzet in samenwerking met Petje af Waterweg. Meedoen aan de Vlaardingse Zomerschool is GRATIS voor leerlingen met dank aan de gemeente Vlaardingen, het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. en de Vlaardingse schoolbesturen voor primair en voortgezet onderwijs.

Ben je enthousiast?
Meld je voor 1 mei 2022 aan via de website www.stichtingaanzet.nl/vlaardingsezomerschool. Er is plek voor 30 leerlingen, vol = vol! Wil je als docent meedoen aan de Vlaardingse Zomerschool? Bekijk de vacature op www.stichtingaanzet.nl/leukste-docent en maak kans op de titel 'leukste docent'.


Gerelateerd