Paaldansen bij KADE40

22-08-2017 Onderwijs Redactie

VLAARDINGEN - Deze week starten de eerste lessen weer in het Vlaardings Centrum voor Kunst- en Cultuureducatie KADE40. Niet alle cursussen starten direct na de zomer, maar uiterlijk half september zullen alle cursussen weer gestart zijn. Daar zit nu ook de cursus paaldansen tussen met de mogelijkheid voor een eerste gratis proefles.

 

Muziek en dans

De muziek- en danslessen worden als eerste opgestart. Gitaarschool Vlaardingen geeft les op maandag, woensdag en vrijdag, Jan de Ligt geeft zijn saxofoonlessen op dinsdag en op woensdag kan er harples genomen worden bij Wenda Vlieger. Het aanbod in pianolessen is in het nieuwe seizoen uitgebreid, naast de lessen op woensdag kan er ook les genomen worden op vrijdag bij een nieuwe docente. De danslessen worden weer gegeven door docenten van Demi Point, Belzer Entertainment en Jessica Borsboom.

 

Naaiatelier Brobbeltje

Naaiatelier Brobbeltje is verhuisd van het eigen atelier aan de Gedempte Biersloot naar de knusse zolder van KADE40. De lessen worden gegeven op maandagavond en donderdagochtend en zijn geschikt voor zowel beginners als (meer) gevorderden.

 

Gratis proefles Paaldansen

Compleet nieuw in het pakket dit seizoen zijn de paaldanslessen. Op vrijdag 1 september start Jazzdansstudio Marleen met lessen paaldansen bij KADE40. Een pittige workout waarbij na een goede warming-up de verschillende spiergroepen aan bod komen. Nieuwsgierig naar hoe zo'n les eruit ziet? Kom dan vrijdag 1 september om 19.00 uur naar KADE40 en doe mee aan de gratis proefles. Voor meer informatie kun je ook bellen naar Jazzstudio Marleen, tel. 06-50428444.

Gerelateerd