Film aan de Maas

11-05-2017 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Op zaterdag 17 en zondag 18 juni organiseert het Delta Hotel een buitenbioscoop met gezellige zitjes op het grasveld direct naast het hotel. Zaterdag 17 juni de film Waterboys. Misdaadboekenschrijver Victor (Leopold Witte) en zijn 20-jarige cello spelende zoon Zack (Tim Linde) worden tegelijkertijd weer single; ze worden om verschillende redenen door hun vrouwen het huis uit gegooid. Tijdens een reis naar Schotland is de confrontatie met elkaar en de onstane situatie thuis onvermijdelijk. Mede dankzij hun liefde voor de muziek van de Schotse band The Waterboys komen ze nader tot elkaar.

Zondag 18 juni: De Zevende Hemel. Maria Rossi (Henriëtte Tol) ontdekt dat ze doodziek is. Vervolgens wil ze haar man Max (Huub Stapel) en haar kinderen en hun partners voor een laatste keer harmonieus om haar heen hebben. Echter staan oude ruzies, relatieproblemen en het jubileum van het familierestaurant haar laatste wens in de weg.

Programma
Ontvangst met Prosecco om 15.00 uur, film en high wine vanaf 15.30 uur à € 19,50 per persoon. Reserveer nu een mooie plaats aan het water: tel. 010 - 434 54 77 of info@deltahotel.nl.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date