Praat mee over actualiteiten, politiek en cultuur!

03-10-2017 Uit Redactie

Fotografie: Ton Delfos

VLAARDINGEN - Laat je inspireren, verbazen en boeien over diverse onderwerpen tijdens het terugkomende en avondvullende evenement Talk of the Town: de Vlaardingse talkshow. Ook dit seizoen vormt de sfeervolle Harmonie drie keer het decor voor Talk of the Town, een avondvullende en terugkerende talkshow met leuke gasten, spannende interviews, politieke spelletjes, filmpjes en een speciale culturele omlijsting. De Harmonie wordt omgetoverd tot een gezellig café, waar bijzondere personen, actieve instellingen, unieke artiesten, politieke partijen en interessante ondernemers worden uitgenodigd. De presentatie is dit jaar weer in (uitstekende!) handen bij host Tjerk van der Ende en zal de vaste items weer voorbij laten komen gepaard met een aantal nieuwe initiatieven. Benieuwd welke dit zullen zijn? Lees dan snel verder voor een tipje van de (programma)sluier…

Jonge, Vlaardingse kunstenaars

Vanaf 1 december is er in KADE40 een bijzondere tentoonstelling te bewonderen: de Wintertentoonstelling 2017-2018. Deze tentoonstelling laat het werk zien van jonge, Vlaardingse kunstenaars in allerlei disciplines. De samensteller van deze tentoonstelling, Robbert Roskam, zal deze avond aanschuiven om te vertellen wat zijn visie is op de kunst in Vlaardingen anno 2017.


Het ecologische Buitenbad

Het Stadslab Vlaardingen is met een nieuw initiatief gekomen: een ecologisch buitenbad bij de Moerman boerderij op het Hoogstadterrein. Een initiatief met vele voordelen zowel op economisch als maatschappelijk vlak. De bedenkers hebben grootse plannen waar wij tijdens Talk of the Town van alles over zullen horen!


Muziek bij de buren

Op 10 december veranderen door het hele land huiskamers in intieme podia en kan iedereen meeluisteren naar bijzondere optredens van lokale talenten. Dit keer is het ook de beurt aan Vlaardingen om hier aan mee te doen. Organisator en initiatiefnemer Remco Meijer zal ons tijdens Talk of the Town kennis laten maken met het concept Muziek bij de Buren en, nog belangrijker, hoe wij ons kunnen aanmelden als artiest, huiskamer of gast!


What the Kruk

In het item What the Kruk neemt iedere editie een politicus plaats op de zenuwslopende kruk van presentator Tjerk van den Ende. Deze keer is het de beurt aan Stefanie Solleveld om ons te vertellen over haar ervaringen als fractievoorzitter van de PvdA. Als docent wiskunde en economie staat ze onder meer bekend als financieel specialist van de fractie. Het is daarom ook geen verrassing dat ze voor de komende gemeenteraadsverkiezingen aangewezen is als lijsttrekker (wat nog niet het geval is, red.). Onze host zal met zijn gevatte vragen alles te weten komen over haar politieke carrière. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd!


KF All Stars

Op 11 november is de KF All Stars aanwezig met dit keer alleen maar foute pleziertjes! Muzikanten uit de regio bundelen de krachten en coveren zich helemaal wild op nummers van Spice Girls, The Darkness en The Proclaimers. De organisatoren van dit succesvolle feestje in de Kroepoekfabriek zijn te gast bij Talk of the Town en natuurlijk wordt hun kennis over guilty pleasures ook onder de loep genomen.


De Test

Inmiddels een vertrouwd item tijds Talk of the Town is de test! Ook deze editie zal er weer een Vlaardings product of dienst worden getest!

Vrijdag 6 oktober 2017 - Aanvang 20:30 uur (deuren open 19:30 uur), € 4,00

Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl , daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal te vinden.Gerelateerd