Stichting Anders Kijken zoekt nieuw bestuur

11-02-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Sinds 2011 is Look J Boden voorzitter van de zelf opgerichte Stichting Anders Kijken. Een organisatie die maatschappelijke zaken die onvoldoende voor het voetlicht komen in beeld brengt, vaak met een artistieke werkvorm. Voorbeelden zijn een Pop-up Galerie, een Cultuurwerkplaats en de (Vlaardingse) Open Ateliers. Het werkgebied is vooralsnog lokaal, maar het plan is om bovenregionaal te gaan werken (maatschappelijke zaken kennen immers geen grenzen).

Look wil zelf graag als projectleider verder, maar heeft daarvoor ernstig snel een bestuur nodig. Dus een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. Het kost niet veel tijd, al vindt hij het wel leuk als samen de organisatie kan worden verstevigd en uitgebreid.

Ken of ben jij iemand die op korte termijn JA wil zeggen tegen een bescheiden bestuursfunctie? Ken of ben jij iemand die met Look J Boden als projectleider wil werken (tikje eigenzinnig, maar altijd vol gas)? Stuur hem dan een PB via deze link!  of email naar frisseblik@anderskijken.org  

Gerelateerd