Categorieën

Service

De Hypotheker wenst u een gezond 2015!

De Hypotheker wenst u een gezond 2015!
Wonen

De Hypotheker wenst u een gezond 2015!

  • Advertorial
  • 30-12-2014
  • Wonen
De Hypotheker wenst u een gezond 2015!

VLAARDINGEN - De kerst is inmiddels alweer achter de rug en de oudejaarsavond is in aantocht, in deze tijd is het vooruit blikken, maar het is ook goed om nog even achterom te kijken naar het afgelopen jaar. Het jaar 2014, waarin we gelukkig zagen dat de woningmarkt zich in Vlaardingen duidelijk aan het herstellen is en ook het jaar waarin de verkoop van de Buitenplaats van Ruytenburch is gestart. 

Deze bijzondere plaats nabij het voor ons Vlaardingers bekende Hof tussen de oude brandweerkazerne en de watertoren, is toch wel een van de mooiste plekjes in onze stad. Wij zijn dan ook erg trots om nauw bij dit project te zijn betrokken en de financiële kant voor de toekomstige bewoners te kunnen verzorgen. 

Verder was 2014 het jaar van de tweede editie van de Open Huis Familiedag in Familietheater Flamingo. Het was wederom een mooie dag met alles over wonen voor de hele familie. Tijdens deze dag vond onder meer de start inschrijving voor het nieuwbouwproject 'De Nieuwe Vogelbuurt' plaats, ook weer zo’n mooi project in Vlaardingen Holy wat onze stad zal gaan verrijken. Begin 2015 zal hier naar alle waarschijnlijkheid meer nieuws over te melden zijn. 

Als team van De Hypotheker Vlaardingen danken wij al onze klanten, collega’s en partners voor het vertrouwen wat u in ons heeft gehad in 2014! Wij wensen u een mooi en vooral gezond 2015 toe voor u en uw familie. Een jaar waar alweer een en ander zal gaan veranderen in regelgeving omtrent hypotheken. Laat je dus goed informeren, wij helpen je hier ook in 2015 graag bij!