Verhuisbedrijf Dijkshoorn voert gratis verhuizing uit

12-06-2019 Wonen Redactie

VLAARDINGEN - Alweer voor de tweede keer dit jaar is Dijkshoorn Euromovers de Verhuisfamilie te hulp gekomen. Het wijkteam Vlaardingen deed een beroep op de Verhuisfamilie om een familie met problemen te helpen verhuizen. De alleenstaande moeder met kinderen kreeg het niet voor elkaar om te verhuizen, er was geen eigen netwerk van familieleden en het geld om een verhuisbedrijf in te huren ontbrak.

De Verhuisfamilie is een stichting die minvermogende burgers zonder sociaal vangnet ondersteunt bij een verhuizing. Ze werft hiertoe fondsen en werkt samen met lokale vrijwilligersorganisaties en Erkende Verhuizers. Het wijkteam heeft gezorgd dat er zeven volwassen vrijwilligers kwamen helpen bij het inpakken en uitpakken van de meubels en de inventaris.

Er was spoed, want de oude woning moest leeg opgeleverd worden. Doordat er zoveel hulp was, wilde de Erkende Verhuizer uit Vlaardingen deze verhuizing er ook nog wel 'even bijdoen'. Uta Hilgert van het wijkteam Vlaardingen Ambacht-Babberspolder heeft een mooie mail gestuurd naar De Verhuisfamilie om vooral ook het verhuisbedrijf te bedanken. ,,Beste mensen, Fantastisch dat een gratis verhuizing voor een minder bedeelde in deze tijd nog mogelijk is. Dat geeft de mens weer moed. Van tevoren mochten we verhuisdozen ophalen, de mannen van Dijkshoorn kwamen 1 dag van te voren de meubels demonteren, er werd vlot gewerkt en de sfeer was goed . Heel fijn. Hartelijk dank namens mijn cliënte!''Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date