Categorieën

Service

22-24 februari: Bakfiets testweekend bij Van Kortenhof

22-24 februari: Bakfiets testweekend bij Van Kortenhof
Winkelen

22-24 februari: Bakfiets testweekend bij Van Kortenhof

  • Ingezonden mededeling
  • 21-02-2024
  • Winkelen
22-24 februari: Bakfiets testweekend bij Van Kortenhof

VLAARDINGEN - Heb je nog nooit op een elektrische bakfiets gereden dan weet je nog niet dat je hem mist. Totdat hij onderdeel wordt van je dagelijks leven. Maak je geen zorgen meer over je drukke schema, over kids die van hot naar her gebracht willen worden, de hond die mee wil naar het strand of de boodschappen die je nog moet doen. De snelheid en wendbaarheid van de bakfiets zijn de perfecte match voor je hectische lifestyle. Met de verschillende bijpassende accessoires kun je de fiets upgraden naar de wensen van je gezin of bedrijf. Laat de auto thuis, parkeer voor de deur van de supermarkt en zoef moeiteloos door de stad of geniet van een uitstapje naar het bos of naar het strand!

Zoek je juist een bakfiets voor zakelijk gebruik? Ook deze staan testklaar! De medewerkers van Van Kortenhof vertellen je graag over alle (subsidie-)mogelijkheden!

Nieuwsgierig geworden hoe zo’n elektrische bakfiets rijdt? Kom dan dit weekend langs bij Van Kortenhof Maassluis of Vlaardingen Holy om de uitgebreide collectie bakfietsen te bewonderen en te testen. Je fietst al op een elektrische bakfiets vanaf €2149,- en heel veel modellen zijn direct leverbaar. En kies je voor een Urban Arrow Active Family? Dan ontvang je dit weekend maar liefst €300,- korting!

Kom aanstaande donderdag, vrijdag of zaterdag jouw favoriete bakfiets testen , maar… weet waar je aan begint, want je kids en/of de hond vinden het fantastisch en één ritje en je bent zelf ook gelijk verkocht! Kijk voor alle info op www.vankortenhof.nl/bakfiets


Van Kortenhof Vlaardingen

Louise de Colignylaan 1, Vlaardingen

Meer over Van Kortenhof Vlaardingen →