Categorie├źn

Service

5 gadgets die iedereen moet hebben!

5 gadgets die iedereen moet hebben!
Winkelen

5 gadgets die iedereen moet hebben!

  • Ingezonden mededeling
  • 30-12-2022
  • Winkelen
5 gadgets die iedereen moet hebben!
Staat jouw huis vol met handige gadgets en apparaten? Dan heb je waarschijnlijk ook een wifi dongle om je apparaten altijd en overal te verbinden met het internet. Verder zijn er nog meer mooie gadgets die je leven een stuk fijner maken. In dit artikel delen we daarom 5 handige apparaten en gadgets die eigenlijk iedereen moet hebben en die leuk zijn om bijvoorbeeld cadeau te doen aan een mede-gadget-liefhebber!

1. Mini pc

We noemden net al de wifi dongle voor als je altijd en overal verbinding met internet wilt maken. Een bijpassende gadget is dan de beste mini pc. De mini pc wordt geleverd zonder toetsenbord, muis, scherm of luidsprekers. Deze handzame computer kun je overal mee naartoe nemen en neemt dus weinig ruimte in beslag. Je kunt dus een mini pc aanschaffen om bijvoorbeeld op te gamen of wanneer je een extra computer voor werk wilt gebruiken.

2. Bluetooth carkit

Veiligheid is prioriteit nummer 1 op de weg, dus een bluetooth carkit is een absolute must voor iedere autobestuurder. Je kunt dan gewoon handsfree blijven bellen achter het stuur en daarnaast kun je er bijvoorbeeld muziek mee luisteren. Ben je dus ook nog op zoek naar een carkit, maar heb je geen tijd om uit te zoeken welke goed is? Dit is de beste handsfree bleutooth carkit van dit moment!

3. Robotstofzuiger

Heb je huisdieren en moet je daarom vaak stofzuigen omdat je overal haren ziet? Dan is een robotstofzuiger een echte must-have! Dankzij dit handige apparaat hoef je die terugkerende huishoudelijke klus niet meer zelf te doen. Er bestaan robotstofzuigers die ook speciaal bedoeld zijn om dierenharen op te zuigen en soms zit er zelfs een dweilfunctie bij. Dit betekent dat je nooit meer zelf de vloeren hoeft schoon te maken en dat scheelt veel tijd. 

4. Deurbel met camera

Een slimme deurbel met camera is ook een handige gadget om te hebben, zeker als je in een huis woont met meerdere verdiepingen. Ook is het handig als je vaak niet thuis bent, maar het toch een prettig idee vindt om te weten als er iemand heeft aangebeld. De slimme deurbel maakt verbinding met je smartphone dus je krijgt daar meteen een melding op als er iemand voor de deur staat. Dankzij de camera zie je meteen wie het precies is. 

5. Ergonomische muis en toetsenbord

Werk je nog met een "normale" muis achter je computer en heb je snel last van een muisarm? Dan wordt het misschien tijd om over te stappen op een ergonomische muis. Deze muis heeft een iets andere vorm dan de traditionele muis en zorgt ervoor dat je pols en arm minder gauw belast raken. De ergonomische muis kun je net als de normale muis op alle computers gebruiken en dus ook op de mini pc (zie nummer 1 in dit artikel). Ook kun je er een bijpassende ergonomische toetsenbord bij kopen, zodat het typen ook een stuk minder belastend voor je zal zijn!