Categorie├źn

Service

Bandjesavond Blikopener in De Kroepoekfabriek

Bandjesavond Blikopener in De Kroepoekfabriek
Uit

Bandjesavond Blikopener in De Kroepoekfabriek

  • Redactie
  • 30-08-2022
  • Uit
Bandjesavond Blikopener in De Kroepoekfabriek
VLAARDINGEN - Op zaterdag 10 september staat de eerste Blikopener van het nieuwe seizoen in De Kroepoekfabriek gepland. Blikopener is een gratis toegankelijke avond waar opkomende bands en artiesten zich in de kijker spelen, en waar het publiek nieuwe muziek ontdekt. Deze editie staan Oostenrijkse stonerrockband Witchrider en psychedelische rockband Cosmic Debris uit Leiden op het podium.

Witchrider is een stonerrockband uit Oostenrijk. Met hun hit ‘Black’ uit 2014 maakten ze naam in binnen- en buitenland. Duitsland, Engeland en zelfs Australië ontvingen de track met open armen. Nu komen ze voor het eerst naar Nederland voor een show in De Kroepoekfabriek. De heren bezitten de kunst het publiek het ene moment te verlammen, om ze vervolgens keihard wakker te schudden en te laten headbangen. De zanger heeft een meeslepende, diepe stem. Het ritme van de gitaren is soms explosief, maar soms ook ineens heel fragiel, om er vervolgens weer een gitaarsolo overheen te knallen.

Ook Leidse psychedelische stonerrockband Cosmic Debris betreedt deze avond het podium. De drie heren misten de seventies zo erg dat ze een band in het leven hebben geroepen om terug te gaan naar deze betere tijden van de twintigste eeuw en de spacerock te herbeleven. Daar mag iedereen van meegenieten. Oordoppen mee want volgens de band is harder altijd beter!

Blikopener
Zaterdag 10 september
Open: 20.30 uur | Aanvang: 21.00 uur
Gratis toegang. Meer info via I: www.kroepoekfabriek.nl

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →