Categorieën

Service

Bestel je vuurwerk bij Van Kortenhof

Bestel je vuurwerk bij Van Kortenhof
Winkelen

Bestel je vuurwerk bij Van Kortenhof

  • Ingezonden mededeling
  • 22-12-2022
  • Winkelen
Bestel je vuurwerk bij Van Kortenhof
VLAARDINGEN - Nog een paar dagen en dan is het zover: Oud & Nieuw! Naast de champagne en de oliebollen mag natuurlijk ook het Van Kortenhof vuurwerk niet ontbreken. Al meer dan 60 jaar is Van Kortenhof Maassluis hét adres voor al uw vuurwerk.

Naast een hele ruime collectie cat.1 vuurwerk, vindt u bij Van Kortenhof ook de allermooiste PRO-LINE en St8ment siervuurwerk. Dit vuurwerk is het zwaarste en mooiste consumentenvuurwerk dat in Nederland is toegestaan. Door de maximale kruitvulling ontstaan er prachtige en kleurrijke boeketten in de lucht. Een feest om naar te kijken!

Naast alle grote vuurwerkdozen en compounds heeft Van Kortenhof al complete vuurwerkpakketten vanaf €14,99. Voor ieder wat wils dus! U kunt uw vuurwerk gemakkelijk online bestellen via www.vankortenhof.nl/vuurwerk. Van Kortenhof zorgt dan dat uw vuurwerk op de afgesproken dag en tijd voor u klaarligt. Bestel voor Kerst en profiteer van extra Bliksemdeals. Daarnaast ontvangt u ook nog gratis vuurwerk tijdens de voorverkoop (muv aanbiedingen).

Vanaf 29 december start de losse vuurwerkverkoop bij Van Kortenhof Maassluis. Geen vuurwerk besteld? Geen probleem, want Van Kortenhof heeft altijd 10.000 kg vuurwerk in voorraad, zodat u nooit voor niets komt. Kijk op www.vankortenhof.nl/vuurwerk voor de extra ruime openingstijden op 29, 30 en 31 december.

Van Kortenhof Maassluis
Heldringstraat 101
3144CE  Maassluis

Van Kortenhof Vlaardingen

Louise de Colignylaan 1, Vlaardingen

Meer over Van Kortenhof Vlaardingen →