Categorie├źn

Service

Bewegend beeld van jonge Kruidvat-overvallers

Bewegend beeld van jonge Kruidvat-overvallers
112

Bewegend beeld van jonge Kruidvat-overvallers

  • Redactie
  • 04-05-2022
  • 112
VLAARDINGEN - Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedde gisterenavond aandacht aan de roofoverval op het filiaal van Kruidvat aan de Dr. Wiardi Beckmansingel. Rond 17.30 uur op zondag 21 november 2021 hingen drie jong ogende mannen rond bij een Kruidvat-filiaal in Vlaardingen. Helaas bleek dat ze wachtten tot er geen klanten meer waren, om vervolgens een overval te plegen. De ernst van de situatie drong in eerste instantie niet echt door tot de 20-jarige medewerkster die even bij haar kassa weg was. Maar zelfs toen ze uiteindelijk de messen van de daders opmerkte, lukte het de vrouw om kalm te blijven.

Beelden daders
Het drietal overvallers wist wat geld uit een kassalade buit te maken. Ze hadden hun best gedaan hun gezichten te verbergen, maar voor mensen uit hun omgeving moet er genoeg te herkennen zijn. De kleding van de jongens bijvoorbeeld en hun manier van bewegen, maar ook de grote ring die één van hen draagt.


Help de politie
Neem alstublieft contact op als u weet of vermoedt wie (een of meer van) de daders kunnen zijn die toesloegen in het Kruidvat-filiaal aan de Doctor Wiardi Beckmansingel.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34