Categorieën

Service

Bezoek de showroom van Bree’s New World op Tweede Paasdag

Bezoek de showroom van Bree’s New World op Tweede Paasdag
Winkelen

Bezoek de showroom van Bree’s New World op Tweede Paasdag

  • Ingezonden mededeling
  • 28-03-2024
  • Winkelen
Bezoek de showroom van Bree’s New World op Tweede Paasdag

VLAARDINGEN -  Bree’s New World is niet enkel een begrip in Vlaardingen. De Furniture Composers draaien al jaren mee. In Vlaardingen, waar ze zetelen aan de Kotterstraat, vind je ook een grote showroom waar je de complete collectie kunt bewonderen. Dat laatste is misschien niet bij iedereen bekend. Zeker voor wie uit regio komt, kan dit bezoekje zeer de moeite waard zijn.

Nu ook bezoek uit het Westland

Bree’s New World is al lang bekend in Vlaardingen, maar sinds kort komen ook steeds meer klanten uit het Westland, de Glazen Stad. Bij Bree’s New World kunt u zittend met een kopje koffie of thee (en ijzerkoekje) comfort en uitstraling ‘testen’. De keuze kan in Vlaardingen gemaakt worden en de bestelling - en uitlevering daarvan - loopt vervolgens via één van de dealers van Bree's New World.

Toonzaal Bree’s New World en Banz Bord

Iedere zaterdag is Bree’s New World van 10:00 uur tot 17.00 uur open. (2e Paasdag vanaf 11.00 uur).

In hetzelfde pand is ook de showroom van Banz Bord iedere zaterdag te bezoeken. Banz Bord is pionier en producent van “zwevende design wandplanken en kasten” van buitengewoon hoogwaardige topkwaliteit. U ziet een selectie van de werken in de showroom. 

Meubels kopen is iets anders dan het doen van dagelijkse boodschappen. Daar mag (en moet) je best iets langer over doen. De verkopers van Bree's New World en Banz Bord denken graag met u mee.

Alles wat bij Bree’s New World wordt verkocht komt uit eigen keuken. Van ontwerp en uitvoering tot verkocht product stroomt er voor bijna 100 procent Vlaardings meubel-DNA door poten, tafelbladen, vloerkleden, barkrukken en noem maar op. Alles echt en van puur Hollandse makelij.

Kom gerust een keertje kijken.

Bree’s New World
Kotterstraat 8, 3133, KW Vlaardingen
Telefoon: 010-248 9006
E-mail: [email protected]
Website: www.breesnewworld.nl

Openingsdag en -tijden showroom
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur | VRIJE TOEGANG
Ma - Vr: 10.00 - 17.00 uur | UITSLUITEND OP AFSPRAAK

Bel voor het maken van een afspraak met 06-4678 7203. De showroom is gesloten op zon- en feestdagen. Er is geen lift aanwezig.