Categorieën

Service

Cameretten-winnares Anne Neuteboom pakt je in!

Cameretten-winnares Anne Neuteboom pakt je in!
Uit

Cameretten-winnares Anne Neuteboom pakt je in!

  • Redactie
  • 21-11-2023
  • Uit
Cameretten-winnares Anne Neuteboom pakt je in!

VLAARDINGEN - Alle kleine-zaal-cabaretliefhebbers opgelet! Op donderdag 30 november (20:30 uur) staat er namelijk een te gekke én niet te missen cabaretvoorstelling in de Harmonie van de Stadsgehoorzaal: Effe Niet Met Je Mening van Cameretten-winnares Anne Neuteboom. Ze is oergeestig, ontwapenend, gedurfd en vooral een gelaagde en bijzondere theaterpersoonlijkheid. Ontdek het zelf, kaarten zijn te koop via stadsgehoorzaal.nl.

Goede en uitnodigende titel wel, Effe Niet Met Je Mening. Dan vraag je je waarschijnlijk ook af waar deze voorstelling over gaat? Goede vraag! Kunnen we niets over zeggen. What happens tussen de vier muren van het theater stays tussen de vier muren van het theater. Maar Anne belooft: het wordt een extreem genuanceerde avond. Althans, dat is de bedoeling…

Anne Neut studeerde in 2013 af aan de Koningstheateracademie voor cabaret en kleinkunst in Den Bosch. Won in 2014 de juryprijs van het (back in the day) Griffioen Zuidplein Cabaretfestival in Amstelveen. En in 2015 de jury- en publieksprijs van Cabaretfestival Cameretten in Rotterdam. Daarna maakte ze twee soloprogramma’s, Weg en Kijk haar gaan. Voor de laatste werd ze samen met Peter Pannekoek en Alex Ploeg genomineerd voor ‘Neerlands Hoop’ – de prijs voor de theatermaker met het grootste toekomstperspectief. Kijk haar gaan is te zien op Netflix, NPO Start en Cultuurticket. 

Anne Neuteboom met Effe Niet Met Je Mening
Donderdag 30 november – 20:30 uur
Kaarten (€ 19,50) te koop via stadsgehoorzaal.nl


Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →