Categorieën

Service

Crealessen voor Senioren

Crealessen voor Senioren
Uit

Crealessen voor Senioren

  • Redactie
  • 27-11-2023
  • Uit
Crealessen voor Senioren

VLAARDINGEN - Op donderdag 7 december start er in ontmoetingscentrum de Bijenkorf een uniek creatief lesprogramma voor 55-plussers onder leiding van een professionele kunstenaar. In negen lessen neemt zij de deelnemers mee in een afwisselend lesprogramma, waarbij de deelnemers zelf aan mogen geven wat hun leerwensen zijn. In principe is er elke les wat anders te doen, daardoor kan eenieders (leer-)wensen aan bod komen.

Bijvoorbeeld: fotolijsten versieren, bloempotten mozaïeken, werken met papier & lapjes stof, glas schilderen, tekenen met houtskool, bloemen en dieren tekenen en schilderen en stempeltechnieken.

Sommige deelnemers zullen geen crea-ervaring hebben, terwijl anderen beschikken over enige ervaring en weer anderen het als hobby hebben. Iedereen krijgt begeleiding op zijn eigen niveau. Na iedere serie volgt een presentatie op de locatie en op het einde volgt een overzichtstentoonstelling in Kunstencentrum Kade40 met een selectie van de gemaakte werken.

Het programma bestaat uit negen lessen gevolgd door een feestelijke presentatie op de locatie en aan het eind van het seizoen een overzichtstentoonstelling in Kunstencentrum Kade40 met een selectie van de gemaakte werken. De lessen starten op donderdag 7 december van 10 tot 12 uur bij ontmoetingscentrum de Bijenkorf Reigerlaan 100, lessen worden aangeboden ism Cultur.@ll, Kade40, Minters, Seniorenwelzijn en Antipesto. Kosten zijn € 2,00 inclusief kopje koffie/thee. 

Heeft u interesse, geef u dan snel op via de email bij [email protected] of tel 06-57 31 42 32.


Seniorenwelzijn Vlaardingen

Reigerlaan 100, Vlaardingen

Meer over Seniorenwelzijn Vlaardingen →