Categorieën

Service

De Afvalpas komt eraan

De Afvalpas komt eraan
Nieuws

De Afvalpas komt eraan

  • Redactie
  • 25-01-2021
  • Nieuws
De Afvalpas komt eraan
VLAARDINGEN - Voor 1 februari wordt op alle Vlaardingse woonadressen en op een aantal bedrijfsadressen een afvalpas bezorgd. Bij de pas vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Met de afsluiting van alle restafvalcontainers en de afvalpas hoopt Vlaardingen de hoeveelheid restafval te verminderen. Vlaardingen heeft aanzienlijk meer restafval per inwoner dan vergelijkbare gemeentes. Een van de oorzaken daarvan is het gebruik van de restafvalcontainers door mensen die niet in Vlaardingen wonen en door bedrijven die geen reinigingsrecht betalen. Met de komst van de afvalpas zijn de restafvalcontainers binnenkort alleen nog beschikbaar voor inwoners en voor bedrijven die reinigingsrecht betalen. 

Alle Vlaardingse huishoudens en in aanmerking komende bedrijven krijgen de pas vóór 1 februari. Vanaf die datum begint Irado met het afsluiten van de containers voor restafval, zodat deze alleen nog open gemaakt kunnen worden met een afvalpas. Meer weten of heeft u vragen? Kijk dan op de website van Irado hier! 
 

Geul Beheer B.V.

Aletta Jacobskade 198, Vlaardingen

Meer over Geul Beheer B.V. →