Categorie├źn

Service

De minst gewilde baan van Nederland

De minst gewilde baan van Nederland
Uit

De minst gewilde baan van Nederland

  • Ingezonden mededeling
  • 02-11-2022
  • Uit
De minst gewilde baan van Nederland
VLAARDINGEN - Mooi verhaal weer, een van de minst gewilde banen van Nederland en wij moeten hem nog aantrekkelijk aan je gaan verkopen ook... Ook wel weer uniek, want het meest enthousiaste hospitality team van Nederland heeft dus blijkbaar een plekje vrij, iets wat niet vaak voorkomt. 

Nou daar gaan we, wat hebben wij je te bieden?
Elke morgen zijn er zo`n 100 tot 150 gasten iets willen eten voordat ze naar hun werk gaan. Het probleem is dat deze mensen vaak al om 6 uur wakker zijn of om 7 uur op hun werk willen zijn. (Waarom deze mensen dit doen weten wij ook niet, blijf lekker liggen in dat zachte hotelbed en geniet van het uitzicht zou je zeggen). 

Het volgende probleem is dat deze mensen vaak ook eerder dan de originele ontbijttijden voor je neus staan en al om koffie vragen nog voordat jouw machines opgestart zijn.

Als je pech hebt dan zit er ook nog iemand met een ochtendhumeur tussen wat hij op jou afreageert. Wij denken dat deze mensen dit gedrag vertonen omdat ze gewoon behoefte hebben aan een warme croissant, kwark met vers fruit en een verse cappuccino en zien gelukkig dat ze daarna vaak wel bijdraaien. 

Om dat alles op tijd af te hebben moeten er dus eerst zo`n 150 croissants, broden, kleine broodjes, zoete broodjes, en nog veel meer dingen in de oven afgebakken worden. En hier mag jij helemaal los gaan, dit is waar je het voor doet, je bent aan het vlammen, JIJ bent de reden waarom onze gasten naar beneden komen, dit is jouw moment en dat pak je! Uiteraard willen onze gasten ook nog iets lekkers om op dat net afgebakken broodje bieden, dus ook daar ben jij verantwoordelijk voor om aan te vullen. En voor de mensen die dat in de morgen allemaal niet wegkrijgen hebben we gelukkig ook nog een uitgebreid yoghurt/muesli/fruit buffet en nog veel meer lekkers. 

Wat verwachten we van jou? Maar 3 dingen!
Dat je er bent, je werk doet, en dit alles met veel enthousiasme. 

Zitten er ook nog voordelen aan deze baan? Jazeker... 
- Je mag elke dag om 05.00/05.30 in de morgen beginnen, dus waarschijnlijk om 04.30 uur uit je bed (dus de hele dag nog over om leuke dingen te doen);
- Je bent gelijk wakker door de ijzige kou die je tegemoet komt als je thuis de deur uitstapt;
- Je staat nooit in de file;
- Je gaat vroeger naar bed dan gemiddeld dus geeft 's avonds minder geld uit;
- Je kunt altijd je auto (gratis) voor het hotel parkeren;
- Je ruikt elke dag de geur van vers afgebakken brood en croissants;
- Je talenkennis blijft up to date;
- Onder het genot van een kopje koffie (dat je zelf mag zetten) zie je elke dag de mooiste zonsopkomsten in de Rotterdamse haven;
- Je bent klaar met werken zodra heel fatsoenlijk Nederland aan zijn eerste 'bakkie' gaat.

Mocht je dit ritme niet meer trekken, je wallen op half 7 hangen, dan hebben we ook nog een psycholoog van de zaak waar je op onze kosten je hart mag luchten. Oh ja, en op de 26e krijg je nog een vergoeding voor bovenstaande taken en een waslijst aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

(PS, 99 procent van de gasten zijn wel gewoon leuk en gezellig in de morgen, dus 99% van jouw werkdagen zijn fantastisch omdat jij er elke morgen een feestje van mag maken. Jij bent tenslotte onderdeel van het meest enthousiaste hospitality team van Nederland, Team Delta Hotel Vlaardingen) 

Vind jij het ook leuk om elke dag rond 5 uur te beginnen en maken de voordelen jou warm? Dan leggen wij je binnenkort alles uit en draaien wij ons de volgende dag nog even lekker om als jij de oven aan zet. Tot hoe laat je wil werken maakt me niet zoveel uit, laat maar weten hoe jij dit voor je ziet. 

Hoop dat wij je interesse hebben mogen wekken voor onze vacature ontbijtkok/ontbijtmedewerker en we zien je bericht wel verschijnen op [email protected]

Om zoveel mogelijk reacties te krijgen zou het top zijn als je dit bericht deelt, liked of mensen aandraagt in de comments.

 

Delta Hotel

Maasboulevard 15, Vlaardingen

Meer over Delta Hotel →