Categorieën

Service

De Wannebiezz in Ahoy!

De Wannebiezz in Ahoy!
Uit

De Wannebiezz in Ahoy!

  • Redactie
  • 05-09-2022
  • Uit
De Wannebiezz in Ahoy!
VLAARDINGEN - Het was een kwestie van tijd, en volgens kenners is die tijd nu ook rijp: het populaire trio de Wannebiezz waagt de sprong naar de grotere nationale podia. En waar kunnen deze humoristische muzikanten met hun Rotterdamse bravoure beter beginnen dan in AHOY? Op zaterdag 3 september maakten de Wannebiezz dit nieuws wereldkundig op 'De Nacht van de Kaap'; een drukbezocht festival tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam.

Zelfs gedurende de coronacrisis bouwden de Wannebiezz gestaag door aan hun carrière, die inmiddels bijna twintig jaar omspant, en zorgden daarmee niet alleen bij hun fans voor verlichting. Het motiveerde hen zélf ook om nieuwe plannen te maken en groter te denken. Op 7 april 2023 geven de Wannebiezz met hun band B!K D!EL een eenmalig concert, dat ze zelf 'de Goeiste Vrijdag ooit' noemen. En dat is niet uitsluitend omdat het die dag Goede Vrijdag is.

Ze brengen niet alleen hun eigen werk en ijzersterke klassiekers, ook bezingen zij hun stad aan de Maas. Uiteraard mogen de liedjes die zij met Jan Rot maakten niet ontbreken. De special guest op deze avond is Rotterdams icoon Lee Towers, en daar zijn de mannen maar wat groos op.