Categorieën

Service

Delta Hotel gaat groot sponsorcontract aan met Holland Ocean Racing

Delta Hotel gaat groot sponsorcontract aan met Holland Ocean Racing
Uit

Delta Hotel gaat groot sponsorcontract aan met Holland Ocean Racing

  • Ingezonden mededeling
  • 27-05-2024
  • Uit
Delta Hotel gaat groot sponsorcontract aan met Holland Ocean Racing

VLAARDINGEN - We spraken met Directeur Dirk Overbeeke van het Delta Hotel. Hij geeft uitleg. ,,Zoals iedereen inmiddels wel weet ligt het Delta Hotel op het water in de gemeente Vlaardingen en worden wij als thema hotel geïnspireerd door de Ocean Race(de voormalige Volvo Ocean Race). Waarom dan dit Zeezeilersthema als inspiratie binnen ons hotel? Los van dat wij aan het water zitten geloven wij in het feit dat je uniek dient te zijn, je elke dag op zoek moet naar onderscheidend vermogen en een beleving neer wilt zetten. Wij zijn geen ketenhotel, maar een onafhankelijk hotel met een bewust gekozen thema.

Wij hebben gekozen voor het thema oceaanzeilen omdat wij veel overeenkomsten zien tussen deze wereld aan boord van het schip en aan boord van het Delta Hotel. Dit alles is vastgelegd in een visiedocument van zo`n 25 pagina`s. Zie het als een kapstok, rode draad, ons DNA of coördinaten die ons elke dag op koers houden. Voorbeelden zoals, korte communicatielijnen, ruimte voor groei en opleiding, tijdens de wedstrijd geen tijd voor discussie, alleen achteraf.

We doen alles met wederzijds respect en gaan voor elkaar door het vuur, ZE bestaat niet, WE doen het met z`n allen. Maar zie ook de subtiele zeilelementen in de hotelkamers en de rest van het pand, zoals de kleding, decoratie, de menukaart en de gordijnen die van zeildoek gemaakt zijn. Of wat dacht je van de escape room met als thema oceaanzeilen.

Het motto van deze zeezeilers is ook dat zij nooit opgeven, een winnaarsmentaliteit hebben en altijd op zoek zijn naar avontuur. Geen 'business as usual' of 'meedoen is belangrijker dan winnen'. Nee, elke dag het beste eruit halen met het hele team! Ook heeft iedereen aan boord een specialiteit, maar als ze niet samenwerken dan zullen ze ook nooit winnen. Ze zullen moeten samenwerken als een team en ten alle tijd voor de winst moeten willen gaan. Wij streven naar de beste service, het lekkerste eten, de schoonste kamers en de scherpste marketing. We proberen het maximale eruit te halen en elke wedstrijd weer opnieuw.

Maar ook bij ons gaat het wel eens fout, net als aan boord van een schip. Ook wij hebben wel eens tegenwind, zieken of materiaalpech. Maar heeft iemand in je team het moeilijk dan helpen wij elkaar of moet je roeien met de riemen die je hebt. Het beste eruit halen wat er uit te halen valt. Bij tegenwind of tegenslag gaan wij niet bij de pakken neerzitten maar zetten wij juist alle zeilen bij. En als de rest van de vloot (concurrentie) zich geen raad meer weet dan draaien wij onze lieren juist nog wat strakker aan. Team Delta is waar de ogen op gericht zijn, opgeven is geen optie. Wij willen winnen op alle vlakken, dit zodat ons team en onze gasten een mooie beleving krijgen, een herinnering maken en genieten van de reis die ze aan het maken zijn in het leven.

En dit is precies ook waar de stichting van zeillegende Hans Bouscholte, Holland Ocean Racing ook voor staat, groei, passie, kweken van talent, wederzijds respect, willen winnen, samenwerken als een team met aan boord ieder zijn eigen specialiteit. Het Delta hotel doet dit alles uiteraard om het thema nog meer kracht bij te zetten maar ook om samen met Holland Ocean Racing (en hoofdsponsor Bolsius) iets terug te geven aan de maatschappij en jongeren te laten groeien als mens, dromen waar te maken, herinneringen en verhalen te maken, belevingen te creëren, maar vooral dat beide teams hun passie kunnen volgen.

Dat is de reden dat wij een mooie sponsordeal zijn aangegaan met elkaar voor o.a. kleding, reclame op het schip en in natura. Verder hebben Delta en Holland Ocean Racing nog grootse plannen met het oceaanzeilen en de stad Vlaardingen. Dus houd ons in de gaten, er gaan mooie dingen gebeuren komende maanden.''


Delta Hotel

Maasboulevard 15, Vlaardingen

Meer over Delta Hotel →