Categorie├źn

Service

Delta Hotel schenkt 3000 kopjes koffie

Delta Hotel schenkt 3000 kopjes koffie
Uit

Delta Hotel schenkt 3000 kopjes koffie

  • Ingezonden mededeling
  • 22-12-2022
  • Uit
Delta Hotel schenkt 3000 kopjes koffie
VLAARDINGEN - Waarom zou je 3000 kopjes koffie weggeven? Is geven niet belangrijker dan nemen? Wij van het Delta Hotel Vlaardingen denken van wel. Zeker als het goed met ons gaat mag het ook goed met anderen gaan. Geïnspireerd door de missie van Stroomopwaarts MVS hopen wij een inspiratiebron voor anderen te zijn en dat velen ons zullen volgen, hoe klein of groot het gebaar ook mag zijn.

Iedereen verdient het om mee te doen in de samenleving. Meedoen kan op veel manieren, maar is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als het (even) niet zelf lukt, biedt Stroomopwaarts hulp bij een tijdelijk inkomen, begeleiding naar betaald werk en ondersteuning bij schulden. Ook biedt Stroomopwaarts extra's voor inwoners met een laag inkomen. Dit doen wij samen met partners en ondernemers uit de regio.

Als lid en partner van het SEN - Hét Sociaal Economisch Netwerk MVS en Stroomopwaarts hebben we deze keer geen landelijke actie opgezet maar regionaal en alle 1500 vrijwilligers en medewerkers van onze sociale partner stroomopwaarts een voucher gegeven voor twee gratis kopjes koffie. Of om zelf te houden of om weg te geven aan iemand die het nog veel beter kan gebruiken of normaal niet kan betalen.

Mocht je geen 3000 kopjes koffie weg willen geven, maar wel iets willen doen voor een ander die iets minder te besteden heeft? Kijk dan wel eens even naar Bob Richters zijn projecten zoals heatandeat.nl of hotspothutspot.nl waar je al vanaf één kopje koffie kunt doneren of partner kan worden.

Om anderen te inspireren en om aandacht te vragen voor de toffe projecten van Bob Richters zou het super zijn als je dit bericht deelt. Fijne dagen en is geven niet beter dan nemen?!

(PS, Mocht het bericht viral gaan? De 1500 vouchers zijn al uitgedeeld en bovenstaand is dus alleen een plaatje van de voucher en niet meer uit te delen, anders worden het voor ons niet zulke leuke feestdagen).

Delta Hotel

Maasboulevard 15, Vlaardingen

Meer over Delta Hotel →