Categorieën

Service

Delta Hotel viert extra jubileummomenten met Bucketlist commissie

Delta Hotel viert extra jubileummomenten met Bucketlist commissie
Uit

Delta Hotel viert extra jubileummomenten met Bucketlist commissie

  • Ingezonden mededeling
  • 10-06-2024
  • Uit
Delta Hotel viert extra jubileummomenten met Bucketlist commissie

VLAARDINGEN - Wie kent ze niet? De bekende jubilea momenten van 12,5, 25 en 40 jaar in dienst. Vervolgens een bos bloemen en een paarhonderd euro extra op je rekening en weer verder. Bij het Delta Hotel ging dat er niet meer in en kwam HR Bianca Jocker met een ander idee. Veel vaker een jubileum vieren en herinneringen creëren. Iedereen heeft namelijk wel een bucketlist. Of hij nu bestaat uit taart leren bakken, rijbewijs halen of skydiven, er is altijd wel iets wat je nog graag eens in je leven zou willen doen.

Dus krijgen de medewerkers die een jubileum hebben van 5, 10, 12½, 15, 20, 25, 30, 35 of 40 jaar in dienst zijn een netto bedrag (bedrag verschilt per jubileum) áls ze een bucketlist ervaring aanleveren. Deze moet natuurlijk eerst naar de Bucketlistcommissie (bestaande uit twee medewerkers van het hotel). Is het herinnering waardig, dan wordt het geld overgemaakt en hoe langer je in dienst bent hoe hoger het bedrag.

,,Het moet in ieder geval iets zijn waarover ze in het bejaardenhuis nog steeds vertellen.'' Een horloge of bedrag op je rekening ben je op je tachtigste waarschijnlijk al vergeten. Dus het moet een ervaring zijn, iets unieks, iets van je bucketlist!

,,De eerste bedragen zijn al toegezegd'' vertelt directeur Dirk Overbeeke. ,,Een van de koks heeft voor zijn 12½ jarig jubileum een mooie nieuwe lamp boven zijn eettafel hangen waar hij met zijn kinderen en kleindochter van kan genieten tijdens zijn heerlijke diners. En onze financiële duizendpoot Mirjam gaat voor haar 15-jarig jubileum een paar dagen op stedentrip met haar oudste dochter om samen fijne herinneringen te maken. Zo creëren we herinneringen en verhalen die nog lang aan iedereen verteld mogen worden. Cool toch, dat zijn nog eens leuke secundaire arbeidsvoorwaarden! En laat ik nou diegene zijn die dit jaar de twintig jaar in dienst gaat aantikken, goed idee van Bianca.''

Delta Hotel

Maasboulevard 15, Vlaardingen

Meer over Delta Hotel →