Categorieën

Service

Delta Hotel Vlaardingen en DFDS bundelen hun krachten

Delta Hotel Vlaardingen en DFDS bundelen hun krachten
Uit

Delta Hotel Vlaardingen en DFDS bundelen hun krachten

  • Ingezonden mededeling
  • 15-03-2024
  • Uit
Delta Hotel Vlaardingen en DFDS bundelen hun krachten

VLAARDINGEN - Het Delta hotel Vlaardingen, daar aan het water, met als buurman DFDS, Noord-Europa’s grootste scheepvaart- en logistiekbedrijf besluiten de samenwerking aan te gaan.

Alhoewel hun bedrijfsactiviteiten behoorlijk verschillen, delen ze hun visie en passie om zich op maatschappelijk gebied in te zetten, met name voor de lokale gemeenschap.

Met diverse overlappende initiatieven en kernwaarden gericht op ‘de mens’, denk hierbij aan ondersteuning van de Voedselbank en de vele initiatieven van het Delta Hotel was het eigenlijk meer de vraag wannéér er iets zou gaan gebeuren dan de vraag óf er wat zou gaan gebeuren.

De samenwerking is ontstaan tijdens een van de bijeenkomsten van de IKV (Bedrijven uit de Industriële Kring Vlaardingen) en verder besproken tijdens een bijeenkomst van het Sociaal Economisch Netwerk in het Delta Hotel. Inmiddels komen de buren, liggend aan ‘het water’, regelmatig bij elkaar over de vloer en bedenken graag nieuwe sociale ideeën.

Zo gezegd, zo gedaan want tijdens de laatste brainstormsessies met zowel medewerkers van DFDS en Delta Hotel is er besloten een deel van de (Delta Hotel) omzet van flessen en karaffen ‘water’ te doneren aan een goed doel. Het opgehaalde bedrag zal worden verdubbeld door DFDS.

De huidige actie van het Delta hotel loopt nog tot eind april voor ‘Stichting niet een lege maag’. Het nieuwe goede doel is gekozen door medewerkers van DFDS en het Delta Hotel. Er is gekozen voor Stadsboerderij Holywood, dit vanwege de vele tegenslagen die zij afgelopen periode te verduren hebben gehad en wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Vandaag dus mooi ’sociaal’ nieuws! Want omdat DFDS en het Delta Hotel sociaal ondernemen, diversiteit en inclusie hoog in het vaandel hebben staan en graag iets teruggeven aan de stad Vlaardingen bundelen deze buren hun krachten. Niet alleen omdat je samen meer bereikt, maar ook omdat zij een inspiratiebron voor andere ondernemers willen zijn.


Delta Hotel

Maasboulevard 15, Vlaardingen

Meer over Delta Hotel →