Categorieën

Service

Dijkshoorn Verhuisservice weer in Nederlandse handen!

Dijkshoorn Verhuisservice weer in Nederlandse handen!
Nieuws

Dijkshoorn Verhuisservice weer in Nederlandse handen!

  • Ingezonden mededeling
  • 31-01-2023
  • Nieuws
Dijkshoorn Verhuisservice weer in Nederlandse handen!
VLAARDINGEN - In November 2020 heeft Gerson Relocation het Vlaardingse verhuisbedrijf Dijkshoorn Euromovers, een toonaangevende aanbieder van verhuisdiensten, overgenomen. Met deze overname van Dijkshoorn heeft Gerson Relocation de Europese verhuisservice- en capaciteit uitgebreid. Dit was destijds een voorbereiding op het uittreden van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie. 

Ruim twee jaar later is de nationale verhuistak voor alle verhuizingen in Nederland weer in Nederlandse handen. Dijkshoorn, opgericht in 1952, zal weer zijn waar het bekend om staat in de regio: persoonlijk contact, totale ontzorging, flexibiliteit en het nakomen van afspraken.

Dijkshoorn Verhuisservice is verhuisd naar de Hoekerstraat 3 in Vlaardingen. Het pand waar het bedrijf vroeger ook haar kantoor had gevestigd. Dijkshoorn Verhuisservice focust zich op nationale verhuizingen en kantoorverhuizingen. Daarnaast kunt u ook nog altijd terecht bij het bedrijf voor opslag en beheer, handymanservice, het export verpakken van uw inboedel en interieur & design transport. 

Wanneer u zich in een gevorderde levensfase bevindt, is een verhuizing vaak een hele opgave. Daarom heeft Dijkshoorn Verhuisservice ook een seniorenservice. Een nieuwe woonomgeving, inpakken van de persoonlijke spullen en soms misschien zelfs afscheid nemen van het vertrouwde meubilair. Een verhuizing is voor ouderen niet niks.

Dijkshoorn Verhuisservice neemt voor iedereen ruim de tijd.