Categorieën

Service

Documentaire over tien jaar De Kroepoekfabriek nu te zien!

Documentaire over tien jaar De Kroepoekfabriek nu te zien!
Uit

Documentaire over tien jaar De Kroepoekfabriek nu te zien!

  • Redactie
  • 19-09-2022
  • Uit
Documentaire over tien jaar De Kroepoekfabriek nu te zien!
VLAARDINGEN - De Kroepoekfabriek is tien jaar! Sinds 2011 hebben er honderden concerten plaatsgevonden, hebben tienduizenden bezoekers kunnen genieten van livemuziek en hebben fantastische vrijwilligers zich eindeloos ingezet om elke avond onvergetelijk te maken. Soms is het goed om stil te staan bij waar je vandaan komt, waar je nu bent en wat er allemaal is gebeurd in de tussentijd. En dat doet De Kroepoekfabriek met TIEN, een documentaire over tien jaar De Kroepoekfabriek! 

Deze week een jaar geleden, bestond De Kroepoekfabriek tien jaar. Een mooi feestweekend stond gepland, helaas kon het door de toen geldende coronamaatregelen niet plaatsvinden. Gelukkig konden de afgelopen maanden de concerten uit het jubileumweekend ingehaald worden. De concerten van Donnie, Thijs Boontjes en Spinvis waren een groot succes!

Maar rondom het jubileum was er nog een groot project gaande, namelijk een documentaire. Deze documentaire is vanaf dit weekend te zien via kroepoekfabriek.nl/tien. En dat is niet het enige!

Speciaal om iedereen te bedanken is er de kortingscode ‘TIEN’ in het leven geroepen. Met deze code krijgen de bezoekers 10 procent korting wanneer zij een ticket in de voorverkoop bestellen. De kortingscode is geldig tot en met 25 september en kan bij het afrekenscherm ingevuld worden.

TIEN is gemaakt en geregisseerd door Mink Lammertink. De Kroepoekfabriek wil iedereen bedanken die bij het poppodium betrokken is geweest de afgelopen tien jaar. Aan alle vrijwilligers, muzikanten, bezoekers, medewerkers, bestuursleden en andere betrokkenen: Bedankt! Op naar de volgende tien!

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →