Categorie├źn

Service

Dode man gevonden in de Koggehaven

Dode man gevonden in de Koggehaven
112

Dode man gevonden in de Koggehaven

  • Redactie
  • 23-05-2022
  • 112
VLAARDINGEN - In de Koggehaven in Vlaardingen, gelegen aan het Scheur, wordt het lichaam van een dode man gevonden. Al snel wordt duidelijk dat er geen sprake is van een misdrijf. Maar tot nu toe is onduidelijk wie de man is. In Bureau Rijnmond wordt nu kleding van de man getoond in de hoop dat kijkers die herkennen.

Het stoffelijk overschot wordt op zaterdag 12 februari om circa 11.30 uur in het water gevonden bij het Oeverbospad, vlakbij de windmolens. Tijdens het onderzoek werd er door familie of bekenden geen aangifte van een vermissing gedaan. Bovendien werden er op het lichaam van de man geen bijzondere kenmerken ontdekt. Ook droeg hij geen sieraden of spullen bij zich.

Wel is duidelijk dat het gaat om een man met een donkere huidskleur. Hij was tussen de 18 en 50 jaar oud en hij had een zwarte snor, een sikje en kort zwart haar. Omdat zijn rechter wijsvinger bruin is verkleurd wordt aangenomen dat hij rookte. Bovendien had hij een goed verzorgd gebit en een beugeldraadje achter zijn voortanden.

Verder droeg hij een lichtkleurig poloshirt met langs de mouwen en de kraag een dubbele zwarte streep. Hij had ook een zwarte joggingbroek van H&M, zwarte sokken en een zwarte boxershort van vermoedelijk Zeeman aan.

Heeft u tips? Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000