Categorieën

Service

Dogparty! Alle honden en hun baasjes zijn uitgenodigd!

Dogparty! Alle honden en hun baasjes zijn uitgenodigd!
Winkelen

Dogparty! Alle honden en hun baasjes zijn uitgenodigd!

  • Ingezonden mededeling
  • 11-04-2024
  • Winkelen
Dogparty! Alle honden en hun baasjes zijn uitgenodigd!

VLAARDINGEN - Op zondag 14 april staat Van Kortenhof in Maassluis volledig in het teken van honden op de fiets tijdens de tweede Dogparty!! Wil jij ook lekker met je hond op (fiets)avontuur, maar weet je nog niet precies of je nou een hondenfietskar, hondenmand, springveer of misschien toch liever een speciale hondenbakfiets wilt?

Kom dan tussen 12.00 en 14.00 uur naar Van Kortenhof Maassluis (Heldringstraat 101) .Tijdens deze Dogparty staan er vele hondenkarren, bakfietsen, hondenmanden, hondenzitjes voor voorop en al het andere waarmee je je hond op, naast of achter je fiets kan vervoeren testklaar, zodat jij en je trouwe viervoeter zelf kunnen ervaren wat voor jullie de beste fiets-oplossing is!

Maar, dat is nog niet alles, want naast alles op honden-fietsgebied staan er tijdens de Dogparty ook vele (h)ondernemers uit de regio die hét hondenfeest van Maassluis compleet maken. Wat dacht je van: Dierenkliniek Delta, Hondenschool Maassluis, Hondenspeeltuin Broekpolder, Hondenuitlaatservice StapVoets, Trimsalon Doodlecare en Floofs&Cookies met hun te gekke hondenaccessoires.

Dus honden, neem je baasjes mee en ontdek hoe leuk het is om met je hond te fietsen en kom shoppen bij en laat je infomeren, adviseren en vooral verrassen door alle deelnemende (h)ondernemers! En profiteer ook nog eens van heel veel aanbiedingen! En.... voor de eerste 50 hondenklanten ligt er een speciale goodiebag klaar vol honden-surprises.

Kijk voor alle informatie over de Dogparty op www.vankortenhof.nl/dogparty of snuffel alvast rond op www.metjehondfietsen.nl


Van Kortenhof Vlaardingen

Louise de Colignylaan 1, Vlaardingen

Meer over Van Kortenhof Vlaardingen →