Categorieën

Service

Duurzaam en groen wonen in De Heemtuinen

Duurzaam en groen wonen in De Heemtuinen
Wonen

Duurzaam en groen wonen in De Heemtuinen

  • Ingezonden mededeling
  • 13-09-2023
  • Wonen
Duurzaam en groen wonen in De Heemtuinen

VLAARDINGEN - Vlaardingen krijgt direct aan het Heempark een geweldige nieuwe plek om te wonen, te leven en te beleven: De Heemtuinen. Een ongekend groen, duurzaam, zéér energiezuinig en divers nieuwbouwplan, waar al het goede van het leven samenkomt. Een groene wijk voor mens en dier. Alle voorzieningen en goede OV-verbindingen liggen op loopafstand. In De Heemtuinen komt alles samen.

Op 14 september gaat de verkoop van start van De Klaproos, het eerste van drie blokken in De Heemtuinen. De Klaproos bestaat uit 70 appartementen en woningen, met prijzen vanaf € 297.500 vrij op naam. De woonoppervlaktes variëren van 63m² tot 163m² GBO. Alle woningen en appartementen hebben een of twee eigen parkeerplaats(en). Je kunt vanaf die dag ook op de website terecht om je in te schrijven voor een woning of een appartement: www.heemtuinen.nl.

Samenleven in het groen

De woningen en appartementen komen te liggen in een groene vallei met bomen, struiken, grasvelden en waterpartijen. Het wordt een plek voor mens en dier waar je heerlijk kunt spelen, ontspannen en ontmoeten. In de wijk is aandacht voor circulair bouwen, een hittestressbestendige woonomgeving en tal van slimme oplossingen die het energiegebruik beperken en klimaatadaptie bevorderen. Op die manier ontwikkelen we een wijk die nu al helemaal klaar is voor een schone, leefbare en energiezuinige toekomst.

Met een eigen Heemtuinen app wordt er al voor oplevering van de woningen gewerkt aan de gemeenschapszin. Niets is fijner dan het gevoel dat je altijd bij iemand aan kunt kloppen. In De Heemtuinen woon je echt samen met je buurt.

De vastgoed- en gebiedsontwikkelaar van De Heemtuinen is Timpaan. De verkopend makelaars zijn Van Herk Nieuwbouw Makelaars en De Witte Garantie Makelaars.


De Witte Garantiemakelaars

Korte Hoogstraat 4a, Vlaardingen

Meer over De Witte Garantiemakelaars →