Categorieën

Service

Een wandeling door het Stadspark

Een wandeling door het Stadspark
Uit

Een wandeling door het Stadspark

  • Redactie
  • 07-06-2022
  • Uit
Een wandeling door het Stadspark
VLAARDINGEN - Op zaterdag 11 en zondag 26 juni aanstaande organiseert Museum Vlaardingen een speciale rondleiding, waarbij een bezoek aan het museum wordt gecombineerd met een wandeling door de stadsparken van Vlaardingen. Wandel mee met de samensteller van de tentoonstelling Ode aan het stadspark: Een wandeling door het Hof en het Oranjepark  en ontdek waarom een stadspark zo belangrijk is voor een stad.

Tijdens de rondleiding ontdek je in het museum hoe parken en diens gebruikers door de tijd heen een hoofdrol hebben gespeeld in talrijke schilderijen, tekeningen en andere kunstwerken. De geschiedenis van de Vlaardingse stadsparken het Hof en het Oranjepark wordt verteld aan de hand van uniek archief- en fotomateriaal.

Na de rondleiding gaan we naar buiten voor een  gezamenlijke wandeling naar het Hof en het Oranjepark. Vanaf de unieke Watertoren heb je een prachtig uitzicht over de beide stadsparken.  Ter afsluiting is er gelegenheid om in het Parkcafé Nieuwe WaterToren (NWT) iets te drinken of eten.

Informatie en aanmelden
Zaterdag 11 juni  & zondag 26 juni 14:00 – 15:30
Prijs: € 2,50 per persoon (exclusief entree museum en consumpties NWT)
Aanmelden via [email protected]

Museum Vlaardingen

Westhavenkade 54, Vlaardingen

Meer over Museum Vlaardingen →