Categorieën

Service

Expositie Astrid Tax in De Windwijzer

Expositie Astrid Tax in De Windwijzer
Uit

Expositie Astrid Tax in De Windwijzer

  • Redactie
  • 29-03-2023
  • Uit
Expositie Astrid Tax in De Windwijzer
VLAARDINGEN - Vanaf 4 april exposeert Astrid Taks in De Windwijzer. Zij maakt prachtige portretten van dieren op een witte achtergrond. Al deze portretten worden gemaakt met kleurpotlood en zijn realistisch getekend.

Astrid legt de nadruk op de uitdrukking in de ogen van de dieren, die spreken soms boekdelen. Ze schrijft hierover: ,,Ik wil laten zien dat dieren als geen ander in het nu leven. De energie die ik lees in de ogen van de dieren die ik aan het portretteren ben, is zo waardevol!''

Niet alleen legt ze de nadruk op de ogen, ook de structuur van de vacht, veren of stekels zijn zo waarheidsgetrouw mogelijk getekend. Het merendeel van de portretten bestaat uit wilde dieren, maar er zijn ook veel honden geportretteerd. Buiten haar vrije werk maakt Astrid ook portretten in opdracht. De expositie is van 4 april tot 2 juni te bekijken in De Windwijzer aan de Schiedamseweg 95. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur. Je bent ook van harte welkom bij de opening van deze expositie op zaterdag 8 april om 16.00 uur.

De Windwijzer

Schiedamseweg 95, Vlaardingen

Meer over De Windwijzer →