Categorieën

Service

Gaudi Beeldentocht met de fluisterboot

Gaudi Beeldentocht met de fluisterboot
Uit

Gaudi Beeldentocht met de fluisterboot

  • Redactie
  • 22-10-2019
  • Uit
VLAARDINGEN - Op zondag 27 oktober 2019 vaart de Vlaardingse Fluisterboot naar de Beeldenkas van Willem Berkhout in Schipluiden. In de voormalige
kwekerij is een unieke tentoonstelling van zijn prachtige mozaïekbeelden te zien. Op de 27ste wordt u tijdens een Verrassende wandeling langs de prachtige beelden getrakteerd op live-muziek. Ko Arkesteijn en de Irish Folk Group zullen die middag nog leuker maken.

Krijgt u zin, zoekt u inspiratie om zelf aan de slag te gaan, stap dan bij ons aan boord. Kinderen zullen zich ook niet vervelen. We vertrekken om 13.30 uur vanaf de kade tegenover Polderpoort, Watersportweg 11. We zullen rond 17.00 uur hier weer terug zijn. In de Beeldenkas is er koffie, thee etc. te verkrijgen.

De prijs is € 12,50 per volwassene. incl. de entree van de beeldenkas en een consumptie. Kinderen tot twaalf jaar mogen gratis mee echter maximaal twee kinderen per betalende passagier. Wilt u mee dan kunt u zich aanmelden via de website van de Fluisterboot: www.vlaardingsefluisterboot.nl. We steken van wal bij minimaal tien betalende passagiers.