Categorieën

Service

Geef eens een 'cursus Vlaardingen' kado

Geef eens een 'cursus Vlaardingen' kado
Uit

Geef eens een 'cursus Vlaardingen' kado

  • Redactie
  • 27-11-2023
  • Uit
Geef eens een 'cursus Vlaardingen' kado

VLAARDINGEN - Op zoek naar een leuk kadootje voor de (Oud-)Vlaardinger die alles al heeft? Geef de cursus "Vlaardingen Toen en Nu" kado!

Deze cursus (zonder huiswerk!) wordt al ruim 30 jaar georganiseerd door de stadsgidsen van ServiceTeam Vlaardingen. De cursus bestaat uit een afwisselend programma van lezingen en excursies, op wisselende plekken in Vlaardingen. Onderwerpen zijn onder andere Monumenten, Vlaardingse Sagen en Legenden, De Oude Lijnbaan en excursies naar de Vlaardingse Bierbrouwerij, Distilleerderij van Toor en de Food Innovation Academy. In totaal zijn er 10 bijeenkomsten op maandagmiddag (14.00-16.00 uur). De start is op 26 februari 2024.

De kadobon voor deze cursus kost €50,00 en is vanaf 29 november te koop bij de balie van Infopunt Vlaardingen (tegenover het Museum Vlaardingen), of via de website www.vlaardingentoenennu.nl . Op de website is tevens meer informatie te vinden over de cursus en de kadobon. Niet geheel zeker of de ontvanger op cursus wil? Geef dan de Vlaardingse Cadeaubon, eveneens te koop bij Infopunt Vlaardingen. Deze bon is te besteden bij ServiceTeam Vlaardingen en 70 andere Vlaardingse bedrijven.

Ook zonder kadobon is deelnemen aan de cursus mogelijk. Inschrijven kan via de website www.vlaardingentoenennu.nl