Categorieën

Service

Golfclinic: Het leukste uitje van de regio!

Golfclinic: Het leukste uitje van de regio!
Sport

Golfclinic: Het leukste uitje van de regio!

  • Ingezonden mededeling
  • 13-03-2024
  • Sport
Golfclinic: Het leukste uitje van de regio!
VLAARDINGEN -

GOLFCLINIC (vanaf 8 personen)

Gezellig met vrienden, familie of collega’s een keer wat anders doen? Organiseer een golfclinic: in een leuke sfeer en vooral lol maken met elkaar en is dit misschien wel het begin van je golf carrière. Ga onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs aan de gang met putten, chippen, pitchen en swingen op onze verschillende oefenfaciliteiten en maak kennis met de beginselen van de golfsport.

ALL-IN GOLFCLINIC: ONBEZORGD GENIETEN

Maak uw dag compleet voor u en uw gezelschap in onze sfeervolle brasserie of zonnig terras! Ontspan na de clinic met elkaar en geniet van een heerlijke lunch, proost met elkaar tijdens een borrel of sluit de dag af met een feestelijk diner! De brasserie biedt verschillende arrangementen aan voor zowel grote als kleine groepen.

2 uur golfen inclusief 2 uur onbeperkt drank vanaf € 49,- per persoon.

Putten, chippen en swingen onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs gevolgd door een wedstrijd op onze Vlaerdinger Golf!

1 uur golfen inclusief 1 uur onbeperkt drank vanaf € 37,50 per persoon.

Putten, chippen en swingen onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs

Bekijk de verschillende mogelijkheden hier. Wel golfen, maar heeft u een ander idee over uw uitje? Neem vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met u mee! Bel naar 010 – 460 21 39 of mail naar [email protected] voor meer informatie.


Golfbaan en Brasserie Schinkelshoek

Zuidbuurt 79, Vlaardingen

Meer over Golfbaan en Brasserie Schinkelshoek →