Categorieën

Service

Grip op uw woonwensen met een aankoopmakelaar

Grip op uw woonwensen met een aankoopmakelaar
Wonen

Grip op uw woonwensen met een aankoopmakelaar

  • Advertorial
  • 05-04-2021
  • Wonen
Grip op uw woonwensen met een aankoopmakelaar
VLAARDINGEN - Durf uw dromen te realiseren. Droom, durf, doe, is niet voor niets onze slogan. Wij staan naast woningzoekenden met een rugzak vol ervaring, passend advies en meedenkkracht. De woningmarkt is oververhit. Er wordt ver boven de vraagprijs geboden en huizen zijn in recordtempo verkocht. Krijg grip op uw woonwensen en werk samen met een aankoopmakelaar. 3Dmakelaars verzorgt naast de taxatie en verkoop van woningen, ook het volledige aankoopproces. Dat doen we op basis van no cure no pay.

Aankoopmakelaar & NVM-makelaar
Het aankopen van een woning is een grote stap. Uw woonwensen zijn helder en u heeft de perfecte woning op het oog. Biedt u de vraagprijs of denkt u aan overbieden om meer kans te maken? En waar moet u eigenlijk op letten als u de woning bezichtigt? Een aankoopmakelaar ondersteunt en ontzorgt u in dit proces. 3Dmakelaars kent de markt, de prijzen en onderhandelt dagelijks met verkopende partijen. Als NVM-makelaar hebben wij veel inzicht in de regionale woningmarktontwikkeling via de NVM-database. Zo zijn we van betekenis en bieden we meerwaarde. Nadat de woonwensen in kaart zijn gebracht, worden de bezichtigingen van de door u geselecteerde woningen gepland. U wordt bijgestaan met advies op verschillende vlakken: bouwkundig, juridisch, duurzaamheid en financieel. We hanteren een duidelijk stappenplan en blijven met u in contact gedurende het hele proces.

Voordelen aankoopmakelaar
Wilt u een woning aankopen en heeft u behoefte aan een aankoopmakelaar? 3Dmakelaars heeft de ervaring en expertise in huis en heeft een bewezen track record in het succesvol aankopen van woningen. Met een aankoopmakelaar maakt u meer kans om de koper te worden van uw droomhuis. Dat doen we samen. Zonder voorkennis onderhandelen of verborgen gebreken kosten u veel geld. 3Dmakelaars is er voor u, vanaf de zoektocht naar een passende woning tot de overdracht. Wij zetten de voordelen voor u op een rij:

  • Inzicht in de woningmarktontwikkeling via de NVM-database
  • Onderzoeksplicht wordt uitgevoerd door de aankoopmakelaar
  • Goed voorbereid naar bezichtigingen
  • Inzicht in gebreken en verbouwingsmogelijkheden
  • informatie over energielabel en duurzaamheid
  • Contact via telefoon, mail en videobellen
Doe de NVM aankoopscan van 3Dmakelaars
Wilt u er zeker van zijn dat uw droomhuis geen miskoop blijft? Vraag nu onze praktische checklist aan. Lees meer over de aankoopservice van 3Dmakelaars of neem direct contact op.

3D Makelaars

Olivier van Noortlaan 108, Vlaardingen

Meer over 3D Makelaars →