Categorieën

Service

Hallo Venray in de Kroepoekfabriek

Hallo Venray in de Kroepoekfabriek
Uit

Hallo Venray in de Kroepoekfabriek

  • Redactie
  • 12-04-2023
  • Uit
Hallo Venray in de Kroepoekfabriek
VLAARDINGEN - Het Haagse alternatieve popfenomeen Hallo Venray treedt op zaterdag 22 april op in De Kroepoekfabriek! De groep bracht vorig jaar een nieuw album uit vol happy sad songs: ‘Coffee and Cake’. Een plaat die wederom vol staat met instant Venray klassiekers. Voorprogramma van de avond is The Jerry Hormone Ego Trip.

Hallo Venray
Henk Koorn en zijn band Hallo Venray zijn eigenlijk de Benjamin Button van de Nederlandse indie. Waar normale mensen ouder worden, lijken Koorn en zijn band elk jaar wel jonger en vitaler te worden. Al meer dan dertig jaar maakt Koorn met basgitarist Peter Konings en drummer Henk Jonkers muziek die altijd urgent is. Ze kunnen niet anders. De innerlijke noodzaak spat van er vanaf. Het swingt, het schuurt, het is monter en melancholiek tegelijk.

Support: The Jerry Hormone Ego Trip
The Jerry Hormone Ego Trip is de Nederlandstalige rock ’n’ roll-band rondom Borre-schrijver, punkrocklegende en De Slimste Mens-verliezer Jerry Hormone. Het afgelopen jaar trakteerde The Jerry Hormone Ego Trip de liefhebbers op een zestal singles. Liedjes met melodietjes aanstekelijker dan de vliegende tering en messcherpe teksten over – bijvoorbeeld – hypochondrie, een metaforische echoput, vreemdgaan, en de economische wantoestand op Corfu. Live raast en blaast hij over het podium, het publiek opzwepend, dan weer provocerend, terwijl zijn band (zonder Hormone ook wel bekend als The Tambles) speelt op het randje van uit de bocht vliegen. Het muzikale equivalent van een gecontroleerde explosie in je moerstaal: ‘Boem!’

Hallo Venray + The Jerry Hormone Ego Trip
Zaterdag 22 april 2023
Open: 20:30 | Aanvang: 21:00 uur | Verwacht einde: 23:30 uur
Voorverkoop: €15,-. Deur: €17,50,-.
Meer info is te vinden op www.kroepoekfabriek.nl

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →