Categorie├źn

Service

Hierom is Bauhaus de klushemel

Hierom is Bauhaus de klushemel
Winkelen

Hierom is Bauhaus de klushemel

  • Ingezonden mededeling
  • 22-09-2022
  • Winkelen
Hierom is Bauhaus de klushemel
REGIO - Je hebt bouwmarkten waar je voor een simpel klusje kunt vinden wat je zoekt. Dat is goed. Je hebt ook bouwmarkten met een groter assortiment. Dat is beter. En dan heb je bouwmarkten waar je altijd alles kunt vinden, voor elke klus. Dát is Bauhaus.

De klanten van de megabouwmarkt in de Harnaschpolder bij Delft/Den Hoorn wisten dat natuurlijk al lang. Maar nu heeft Bauhaus ook een paar grappige video’s gemaakt om klussers te laten zien dat er echt geen bouwcentrum is dat zo’n groot aanbod heeft als Bauhaus. In de video’s lopen klanten argeloos, met hun ogen op een boodschappenlijstje, door de winkel tot hun mond openvalt als ze het enorme aanbod voor zich zien. Onder hemelse klanken verschijnt als uit het niets een vriendelijke Bauhaus medewerkster om de klussers verder op weg te helpen.
,,Internationaal staat Bauhaus erom bekend dat je er alles kunt vinden voor je klus, je kan het zo gek niet bedenken. We willen heel graag dat iedereen in Nederland dat ook weet'', zegt Herwin Oost,  directeur van Bauhaus.

Natuurlijk is prijs super belangrijk, zeker in deze tijd. Ook daar scoort Bauhaus erg goed. Met een riante laagste prijsgarantie weet je zeker dat je ook daarvoor goed zit bij Bauhaus. ,,Maar het leukste is dat wauw-effect dat we bij nieuwe bezoekers van onze winkels zien!''

Meer informatie vindt u op nl.bauhaus.