Categorieën

Service

Hoog bezoek voor het Delta Hotel

Hoog bezoek voor het Delta Hotel
Uit

Hoog bezoek voor het Delta Hotel

  • Ingezonden mededeling
  • 25-03-2024
  • Uit
Hoog bezoek voor het Delta Hotel

VLAARDINGEN - Deze zagen wij even niet aankomen, maar even snel een zaaltje opzij schuiven voor hoog bezoek en wat camera`s doen wij graag. En zeker voor deze held binnen de zeilwereld gesponsord door Bolsius Group. Hans Bouscholte is een van de bekendste zeilers van Nederland. Hij heeft twee wereldkampioenstitels, vier Europese kampioenstitels, vijf wereldrecords en zeven Franse nationale kampioenstitels gewonnen. Hij was schipper in de Volvo Ocean Race, DE wedstrijd van het oceaanzeilen. En niet geheel toevallig is ons complete thema in het hotel daar op gebaseerd en geïnspireerd, oceaanzeilen.

Net als het Delta Hotel Vlaardingen is de passie van Hans het verbreken van records en winnen op alle vlakken. Zo zeilde hij in een open catamaran als snelste ooit van Afrika naar Amerika, en was hij ook de snelste ooit over de Noordzee, rond Texel, rond Sint Maarten en de befaamde Antwerpse race. Hij blinkt uit in communicatie als zeilanalist van de Nationale TV (Studio Sport), communicatiemanager van het Nederlands Olympisch Zeilteam, auteur van diverse boeken en motiverende spreker voor grote bedrijven.

Na zijn professionele zeilcarrière werd hij hoofdtrainer van het Nederlands Olympisch Zeilteam en technisch directeur van de Nederlandse Zeilbond. En afgelopen week zat hij gewoon in het mooie Delta Hotel Vlaardingen. Zou er soms een mooie samenwerking tussen de twee in de pijplijn zitten???

To be Continued!

Delta Hotel

Maasboulevard 15, Vlaardingen

Meer over Delta Hotel →