Categorie├źn

Service

Hoogste tijd om je in te schrijven voor de IKV Golfdag!

Hoogste tijd om je in te schrijven voor de IKV Golfdag!
Nieuws

Hoogste tijd om je in te schrijven voor de IKV Golfdag!

  • Ingezonden mededeling
  • 24-08-2022
  • Nieuws
VLAARDINGEN - Inschrijven, inschrijven, inschrijven! Je hebt nog zo'n drie weken! Op 12 september 2022 is het weer tijd voor de jaarlijkse IKV Golfdag, deze keer op golfbaan Schinkelshoek. Leden van de ondernemersvereniging kunnen collega-ondernemers en andere relaties uitnodigen en hen tegelijk inschrijven voor deze sportieve dag in een van de prachtigste omgevingen van Vlaardingen. Schrijf je dus in voor het golftoernooi of doe mee aan de uitdagende clinic waarin je kennismaakt met het spel of de basisvaardigheden kunt oefenen.

De IKV Golfdag wordt mede mogelijk gemaakt door bedrijven die als sponsor een onmisbare bijdrage leveren. Wil je ook sponsoren, denk bijvoorbeeld aan bepaalde prijzen, of golfballen, tees, handdoekjes, paraplu’s of iets anders? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. of bel met Focco van der Waal 06 - 20 971 502. Voor andere vragen kun je dit natuurlijk ook doen. Graag tot ziens op de Golfdag of op de aansluitende iCafé op 12 september.

Kijk voor de kosten van deze dag op deze link en meld je aan.

Bekijk hierboven alvast een kleine video-impressie van de mooie golfbaan, waar Focco jullie laat zien waar je straks kunt spelen!

Meld je aan!

Restaurant Molenexpositiecentrum B.V.

Hogewerf 68, Vlaardingen

Meer over Restaurant Molenexpositiecentrum B.V. →