Categorie├źn

Service

Jongen gewond bij vechtpartij op De Loper

Jongen gewond bij vechtpartij op De Loper
112

Jongen gewond bij vechtpartij op De Loper

  • Redactie
  • 06-02-2023
  • 112
Jongen gewond bij vechtpartij op De Loper

fotografie: Flashphoto NL

VLAARDINGEN - Bij een vechtpartij tussen verschillende jongeren bij winkelcentrum De Loper is zondagavond één van hen zodanig gewond geraakt dat er medische hulp nodig was. De politie kreeg rond 20.40 de eerste meldingen binnen over een vechtpartij tussen drie jonge mannen. Al vrij snel na aankomst van de eerste eenheid werd om versterking gevraagd. Een eenheid die juist bezig was met de afhandeling van een aanrijding is vanaf de Lepelaarsingel met spoed richting het winkelcentrum gereden.

Volgens de woordvoerder van de politie zijn er over en weer rake klappen uitgedeeld, en is een nader onderzoek nodig. Hierbij worden onder andere camerabeelden bekeken. In een woning vlakbij het winkelcentrum is een jongeman door ambulancepersoneel behandeld aan zijn verwondingen, maar hij hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Eén van de betrokkenen heeft zich tijdens de afhandeling van het incident gemeld en is vanaf het Loperpad teruggelopen richting het winkelcentrum, waarna deze zestienjarige jongen in een politiebus ondervraagd is.

Omstanders geven aan dat ze de laatste tijd een toenemende overlast ervaren van hangjongeren. De onenigheid tussen de groep jongelui zou al enige tijd duren. Er is in deze zaak nog niemand aangehouden.